Porkkana-puolukkakakku sopii niin juhlatarjottavaksi kuin kahvipöytäänkin. Porkkana-puolukkakakku on myös herkullinen jälkiruoka suklaakastikkeen kanssa.
Tee näin:
Kuumenna uuni +175-asteeseen.
Voitele ja korppujauhota metallinen kakkuvuoka, silikonista ei tarvitse voidella ja korppujauhottaa, 2 L. vuoka
Sekoita jauhojen joukkoon sooda.
Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi.
Laita kulhoon munat, porkkanaraaste, puolukkahillo, ananasmurska mehuineen, rypsiöljy, sokeri, vanilliinisokeri ja sekoita ne hyvin sekaisin.
Lisää seokseen jauho-soodaseos ja sekoita taikina tasaiseksi.
Kaada taikina 2 L:n voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.
Paista +175-asteessa 1 t 10 min.
Koristele kakku tomusokerikuorrutteella (tomusokeria ja ananasmehua)