Hedelmäinen pavlova jogurtilla

Hedelmäinen pavlova jogurtilla

30 minuuttia
Meri-Tuuli Väntsin klassikkojälkiruoka Pavlova on raikkaampi ja pilvenkeveä, kun siihen laittaa täytteeksi kerman sijasta jogurttia.
https://www.arla.fi/reseptit/hedelmainen-pavlova-jogurtilla/

Tee näin:

  • Pilko hedelmät pieniksi paloiksi.
  • Sekoita jogurtti ja osa pieneksi pilkotuista hedelmistä.
  • Lusikoi puolet täytteestä marenkipohjan päälle. Valuta lisäksi hieman juoksevaa hunajaa. Lisää päälle toinen marenkipohja ja loput täytteestä.
  • Koristele haluamillasi hedelmillä ja viimeistele raastetulla sitruunankuorella.
Valmis!

Ainekset

Valmiita marenkikakkupohjaa
2
300 g
Persikka
Nektariini
Mango
Ananaskirsikoita
Raastettua sitruunankuorta
Hunajaa