Hedelmäinen pavlova jogurtilla

Hedelmäinen pavlova jogurtilla

30 minuuttia
Meri-Tuuli Väntsin klassikkojälkiruoka Pavlova on raikkaampi ja pilvenkeveä, kun siihen laittaa täytteeksi kerman sijasta jogurttia.

Tee näin:

  • Pilko hedelmät pieniksi paloiksi.
  • Sekoita jogurtti ja osa pieneksi pilkotuista hedelmistä.
  • Lusikoi puolet täytteestä marenkipohjan päälle. Valuta lisäksi hieman juoksevaa hunajaa. Lisää päälle toinen marenkipohja ja loput täytteestä.
  • Koristele haluamillasi hedelmillä ja viimeistele raastetulla sitruunankuorella.
Valmis!

Ainekset

Valmiita marenkipohjia
2 kpl
300 g
Persikoita
Nektariineja
Mangoa
Ananaskirsikoita
Raastettua sitruunan kuorta
Hunajaa