Hedelmäinen kääretorttu

Hedelmäinen kääretorttu

Hedelmäinen kääretorttu on helppo ja maukas jälkiruoka tarjoiltavaksi juhlaan sekä arkeen.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Hedelmäinen kääretorttu

Hedelmäinen kääretorttu on helppo ja maukas jälkiruoka tarjoiltavaksi juhlaan sekä arkeen.

Annoslukumäärä

Pohja

  • 3 kananmunaa
  • 1½ dl sokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

Täyte

  • 1 dl Arla kuohukermaa
  • 1 rkl sokeria
  • 100 g Arla Keso maustamatonta raejuustoa
  • 1 dl ananasmurskaa valutettuna
  • ½ passionhedelmän sisus

Kuorrute ja koristelu

Ohjeet

Kuumenna uuni 250-asteiseksi. Vatkaa munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Lisää sihdin läpi kuivat aineet samalla sekoittaen. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla ja levitä taikina paperille pannuun. Nosta pannu uunin keskiosaan ja paista noin 5 minuuttia. Kumoa pohja puhtaalle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi heti varovasti. Anna pohjan jäähtyä. Valmista täyte. Vaahdota kerma paksuksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon varovasti sekoittaen loput ainekset. Levitä täyte torttupohjalle ja kääri rullaksi. Sekoita kuorrute ja levitä tortulle. Anna kuorrutteen tarvittaessa hieman paksuuntua ennen sen levittämistä. Koristele torttu esimerkiksi hillotuilla appelsiinikuorilla tai strösselillä.

Suositellut tuotteet