Hedelmäinen kääretorttu

Hedelmäinen kääretorttu

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Hedelmäinen kääretorttu on helppo ja maukas jälkiruoka tarjoiltavaksi juhlaan sekä arkeen.

Ainekset

Annokset

Pohja

  • 3 kananmunaa
  • 1½ dl sokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

Täyte

  • 1 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 1 rkl sokeria
  • 100 g Arla Keso maustamatonta raejuustoa
  • 1 dl ananasmurskaa valutettuna
  • ½ passionhedelmän sisus

Kuorrute ja koristelu

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 250-asteiseksi. Vatkaa munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Lisää sihdin läpi kuivat aineet samalla sekoittaen. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla ja levitä taikina paperille pannuun. Nosta pannu uunin keskiosaan ja paista noin 5 minuuttia. Kumoa pohja puhtaalle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi heti varovasti. Anna pohjan jäähtyä. Valmista täyte. Vaahdota kerma paksuksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon varovasti sekoittaen loput ainekset. Levitä täyte torttupohjalle ja kääri rullaksi. Sekoita kuorrute ja levitä tortulle. Anna kuorrutteen tarvittaessa hieman paksuuntua ennen sen levittämistä. Koristele torttu esimerkiksi hillotuilla appelsiinikuorilla tai strösselillä.