Hedelmä-pähkinäsuklaakakku

Hedelmä-pähkinäsuklaakakku

Herkullinen hedelmä-pähkinäsuklaakakku syntyy käden käänteessä. Tämä kaunis kakku sopii tarjottavaksi hienommankin aterian päätteeksi!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Hedelmä-pähkinäsuklaakakku

Herkullinen hedelmä-pähkinäsuklaakakku syntyy käden käänteessä. Tämä kaunis kakku sopii tarjottavaksi hienommankin aterian päätteeksi!

Reseptistä valmistuu 10 annosta

  • 175 g Arla Meijerivoita
  • 175 g tummaa suklaata
  • 2 dl sokeria
  • 3 kananmunaa
  • ½ dl hunajapaahdettuja maapähkinöitä
  • 1 dl kuivattuja karpaloita
  • 2½ tl pikakahvia
  • 1 dl vehnäjauhoja

Koristeluun

Ohjeet

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata voi kattilassa. Paloittele suklaa ja anna sen sulaa voin joukkoon. Lisää sokeri voi-suklaaseokseen. Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset toisistaan. Sekoita keltuaiset suklaataikinaan. Sekoita pähkinät, karpalot, vehnäjauhot ja pikakahvi keskenään. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja nostele vaahto varovasti taikinaan. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan. Paista suklaakakkua uunin keskiosassa noin 25 minuuttia. Koristele hedelmillä ja marjoilla sekä suklaakarkeilla ja kermavaahdolla.

Suositellut tuotteet