Hedelmä-pähkinäsuklaakakku

Hedelmä-pähkinäsuklaakakku

Herkullinen hedelmä-pähkinäsuklaakakku syntyy käden käänteessä. Tämä kaunis kakku sopii tarjottavaksi hienommankin aterian päätteeksi!
https://www.arla.fi/reseptit/hedelma-pahkinasuklaakakku/

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata voi kattilassa. Paloittele suklaa ja anna sen sulaa voin joukkoon. Lisää sokeri voi-suklaaseokseen. Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset toisistaan. Sekoita keltuaiset suklaataikinaan. Sekoita pähkinät, karpalot, vehnäjauhot ja pikakahvi keskenään. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja nostele vaahto varovasti taikinaan. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun irtopohjavuokaan. Paista suklaakakkua uunin keskiosassa noin 25 minuuttia. Koristele hedelmillä ja marjoilla sekä suklaakarkeilla ja kermavaahdolla.
Valmis!

Ainekset

175 g
Tummaa suklaa
175 g
Sokeria
2 dl
Kananmunia
3
Hunajapaahdettuja maapähkinöitä
½ dl
Kuivattuja karpaloita
1 dl
Pikakahvia
2½ tl
Vehnäjauhoa
1 dl
Koristeluun
2 dl
Mustikkat
Vadelma
Kiiviä
Suklaa
Tuoretta ananas
Suklaakarkkeja