Häränrintaa ruisleivällä

Häränrintaa ruisleivällä

Arvioi

(0)

Omenasalaatilla ja häränrinnalla päällystetyt ruisleivät sopivat moneen tilanteeseen. Valmista leivät evääksi töihin tai leikkaa ne pieniksi suupaloiksi seisovaan pöytään.

Ainekset

Annokset

Omenasalaatti

  • 1 omena
  • 1 kevätsipuli
  • 1¼ dl Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 1 rkl dijonsinappia
  • 1 tl hunajaa
  • 2 rkl hienoksi raastettua piparjuurta
  • ¼ tl suolaa
  • pippuria myllystä
  • 2 viipaletta täysjyväleipää
  • 2½ dl jäävuorisalaattia
  • 8 viipaletta häränrintaa (n. 175 g)

Koristeluun

  • tuoretta piparjuurta suikaleina
  • kevätsipulia

Tee näin:

Tee näin:

Omenasalaatti: Leikkaa omena kuutioiksi ja kevätsipuli ohuiksi viipaleiksi - jätä kevätsipulia koristeeksi. Vatkaa crème fraîche kevyeksi ja ilmavaksi. Lisää omenat, kevätsipuli ja muut ainekset crème fraîcheen. Mausta maun mukaan. Tarjoiluun: Leikkaa leipäviipaleet 8 osaan ja levitä päälle salaattia. Taivuta häränrintaviipaleet ruisleipäpaloille sopiviksi. Laita pala häränrintaa jokaiselle leivälle ja levitä omenasalaattia päälle. Koristele piparjuurella ja kevätsipulilla.