Häränrintaa ruisleivällä

Häränrintaa ruisleivällä

Omenasalaatilla ja häränrinnalla päällystetyt ruisleivät sopivat moneen tilanteeseen. Valmista leivät evääksi töihin tai leikkaa ne pieniksi suupaloiksi seisovaan pöytään.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Häränrintaa ruisleivällä

Omenasalaatilla ja häränrinnalla päällystetyt ruisleivät sopivat moneen tilanteeseen. Valmista leivät evääksi töihin tai leikkaa ne pieniksi suupaloiksi seisovaan pöytään.

Annoslukumäärä

Omenasalaatti

  • 1 omena
  • 1 kevätsipuli
  • 1¼ dl Arla Lempi Crème fraîchea
  • 1 rkl dijonsinappia
  • 1 tl hunajaa
  • 2 rkl hienoksi raastettua piparjuurta
  • ¼ tl suolaa
  • pippuria myllystä
  • 2 viipaletta täysjyväleipää
  • 2½ dl jäävuorisalaattia
  • 8 viipaletta häränrintaa (n. 175 g)

Koristeluun

  • tuoretta piparjuurta suikaleina
  • kevätsipulia

Ohjeet

Omenasalaatti: Leikkaa omena kuutioiksi ja kevätsipuli ohuiksi viipaleiksi - jätä kevätsipulia koristeeksi. Vatkaa crème fraîche kevyeksi ja ilmavaksi. Lisää omenat, kevätsipuli ja muut ainekset crème fraîcheen. Mausta maun mukaan. Tarjoiluun: Leikkaa leipäviipaleet 8 osaan ja levitä päälle salaattia. Taivuta häränrintaviipaleet ruisleipäpaloille sopiviksi. Laita pala häränrintaa jokaiselle leivälle ja levitä omenasalaattia päälle. Koristele piparjuurella ja kevätsipulilla.

Suositellut tuotteet