Häränrintaa ruisleivällä

Häränrintaa ruisleivällä

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Loihdi häränrintaa ruisleivällä evääksi töihin tai leikkaa leivät peiniksi suupaloiksi seisovaan pöytää. Lisää päälle vielä omenasalaatti ja herkku on valmis.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Omenasalaatti

  • 1 omena
  • 1 kevätsipuli
  • 1¼ dl Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 1 rkl dijonsinappia
  • 1 tl hunajaa
  • 2 rkl hienoksi raastettua piparjuurta
  • ¼ tl suolaa
  • pippuria myllystä
  • 2 viipaletta ruisleipää
  • 2½ dl jäävuorisalaattia
  • 8 viipaletta häränrintaa (n. 175 g)

Koristeluun

  • tuoretta piparjuurta suikaleina
  • kevätsipulia

Tee näin:

Tee näin:

Omenasalaatti: Leikkaa omena kuutioiksi ja kevätsipuli ohuiksi viipaleiksi - jätä kevätsipulia koristeeksi. Vatkaa crème fraîche kevyeksi ja ilmavaksi. Lisää omenat, kevätsipuli ja muut ainekset crème fraîcheen. Mausta maun mukaan. Tarjoiluun: Leikkaa leipäviipaleet 8 osaan ja levitä päälle salaattia. Taivuta häränrintaviipaleet ruisleipäpaloille sopiviksi. Laita pala häränrintaa jokaiselle leivälle ja levitä omenasalaattia päälle. Koristele piparjuurella ja kevätsipulilla.