Häränrintaa ruisleivällä

Häränrintaa ruisleivällä

Loihdi häränrintaa ruisleivällä evääksi töihin tai leikkaa leivät peiniksi suupaloiksi seisovaan pöytää. Lisää päälle vielä omenasalaatti ja herkku on valmis.
https://www.arla.fi/reseptit/haranrintaa-ruisleivalla/

Tee näin:

  • Omenasalaatti: Leikkaa omena kuutioiksi ja kevätsipuli ohuiksi viipaleiksi - jätä kevätsipulia koristeeksi. Vatkaa crème fraîche kevyeksi ja ilmavaksi. Lisää omenat, kevätsipuli ja muut ainekset crème fraîcheen. Mausta maun mukaan. Tarjoiluun: Leikkaa leipäviipaleet 8 osaan ja levitä päälle salaattia. Taivuta häränrintaviipaleet ruisleipäpaloille sopiviksi. Laita pala häränrintaa jokaiselle leivälle ja levitä omenasalaattia päälle. Koristele piparjuurella ja kevätsipulilla.
Valmis!

Ainekset

Omenasalaatti
Omena
1
Kevätsipuli
1
1¼ dl
Dijon-sinappia
1 rkl
Hunajaa
1 tl
Hienoksi raastettua piparjuurta
2 rkl
Suolaa
¼ tl
Pippuria myllystä
Viipaletta ruisleipä
2
Jäävuorisalaattia
2½ dl
Häränrintaa (n. 175 g)
8 siivua
Koristeluun
Tuoretta piparjuurta suikaleina
Kevätsipuli