Häränfileetä parmankinkkulastuilla

Häränfileetä parmankinkkulastuilla

Klassinen juhlaruoka oikealla twistillä! Herkulliset parmankinkkulastut ovat sekä tyylikkäitä että erittäin makoisia!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Häränfileetä parmankinkkulastuilla

Klassinen juhlaruoka oikealla twistillä! Herkulliset parmankinkkulastut ovat sekä tyylikkäitä että erittäin makoisia!

Annoslukumäärä
  • 1¼ kg häränfileetä
  • 2 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • Arla Meijerivoita
  • 2 pientä punasipulia
  • 4 dl Arla Lempi Crème fraîchea
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 tl rakuunaa
  • ½ dl hienonnettua tuoretta persiljaa
  • 1 dl valkoviiniä
  • suolaa
  • pippuria
  • 8 viipaletta parmankinkkua

Hasselpähkinäperunat

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 °C:een. Laita kinkku leivinpaperille uunipellille ja paista uunin keskitasossa noin 6 minuuttia. Anna jäähtyä. Leikkaa liha 4 paksuksi viipaleeksi ja jaa ne kahtia. Mausta suolalla ja pippurilla. Ruskista nopeasti voissa kuumalla pannulla. Laita liha vuokaan. Kuori ja leikkaa sipuli, paista puoliksi pehmenneessä voissa miedolla lämmöllä. Kuumenna uuni 175 °C:een. Paista liha uunin keskiosassa, kunnes sisälämpötila on 58 °C, 10-12 minuuttia (vaaleanpunainen). Sekoita crème fraîche, viinietikka, yrtit ja valkoviini kattilassa. Kiehauta ja lisää sipuli. Tarjoile häränfileetä kastikkeen ja hasselpähkinäperunoiden kera, päällystä parmankinkkulastuilla ja persiljalla. Hasselpähkinäperunat: Kuumenna uuni 175 °C:een. Laita perunat vuokaan. Karkeaksi hienonna pähkinät. Lisää nokare voita. Mausta suolalla ja ripottele päälle pähkinöitä. Paista perunat uunin keskitasossa noin 30 minuutin ajan. Sekoita muutaman kerran kypsennyksen aikana.

Suositellut tuotteet