Kuorittuja raakoja tiikerikatkarapuja
|
400 g |
---|---|
Hienoksi raastettua limen kuorta
|
1 tl |
Limemehua
|
2 rkl |
Valkosipulinkynttä
|
2 puserrettua |
Suolaa
|
¾ tl |
Pippuria myllystä
|
Kuivattuja munanuudeleita
|
350 g |
---|---|
Vettä
|
3 l |
Karkeaa suolaa
|
1 rkl |
Vahvaa mangochutneyta
|
3 rkl |
Japanilaista soijakastiketta
|
3 rkl |
Pippuria myllystä
|
|
Vihreää parsaa pieninä paloina
|
250 g |
Porkkanaa ohuina viipaleina (n. 200 g)
|
3 |
Kurkku ohuina suikaleina (n. 200 g)
|
1 |
25 g | |
Seesaminsiemeniä
|
2 rkl |
100 g |
Limelohkoja
|
---|