Gratinoituja sardelleja

Gratinoituja sardelleja

Gratinoidut sardellit ovat mainio ja helposti valmistuva kalaruoka. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Gratinoituja sardelleja

Gratinoidut sardellit ovat mainio ja helposti valmistuva kalaruoka. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.

Annoslukumäärä
  • 600 g kalafileetä, kuten seitiä
  • 50 g anjovisfileitä
  • ½ tl suolaa
  • 2½ dl sitruunakastiketta
  • 2 rkl korppujauhoja
  • 2 tomaattia
  • 1 nippu tuoretta tilliä

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 °C:een. Anna anjovisten valua ja säästä liemi. Pilko anjovikset ja levitä ne kalan päälle. Suolaa. Taita fileet yhteen, jos ne ovat ohuita. Laita ne voideltuun vuokaan. Kaada päälle anjovisliemi ja kastike ja ripottele päälle korppujauhoja. Paista fileitä uunin keskiosassa 15-20 minuuttia. Pilko tomaatit ja tilli. Ripottele ne kalan päälle kun paistoaikaa on muutama minuutti jäljellä. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.