Gratinoitu tomaattipaistos

Gratinoitu tomaattipaistos

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Herkullinen grationoitu tomaattipaistos maistuu sellaisenaankin, mutta sopii erinomaisesti myös liha- ja kanaruokien lisukkeeksi.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 6 isoa tomaattia
  • 1 dl Arla Lempi ruokakermaa 22 % Ruokakerma 22 % laktoositon
  • 1 tl suolaa
  • 1½ tl basilikaa tai oreganoa
  • 1½ dl Arla Loputon kermajuustoa raasteena
  • ½ tl mustapippurirouhetta

Tee näin:

Tee näin:

Pese tomaatit ja leikkaa ne paksuhkoiksi viipaleiksi. Asettele tomaattiviipaleet matalaan uunivuokaan kahteen kerrokseen. Sekoita kermaan mausteet, kaada seos tasaisesti tomaateille ja ripota juustoraaste päälle. Gratinoi 225-asteisen uunin keskiosassa noin 15 minuuttia. Tarjoa hieman jäähtyneenä.

Lisää herkullisia ideoita