Granaattiomenalohta haudutettuna kermassa ja pinaatissa

Granaattiomenalohta haudutettuna kermassa ja pinaatissa

Arvioi

(1)

Ihastuttava lohi pinaatin, kerman ja granaattiomenan kera. Pienet kevyesti hapokkaat granaattiomenansiemenet ovat pirteämpi vaihtoehto lohen kanssa kuin sitruuna.

Ainekset

Annokset
  • 600 g nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
  • 500 g pakastepinaattia
  • 1½ tl suolaa
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 hyppysellistä mustapippuria
  • 2½ dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • granaattiomenaa

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225 °C:een. Sulata pinaatti. Leikkaa lohi 3x3 cm paloiksi. Ripottele päälle puolet suolasta. Kuori ja viipaloi valkosipuli. Aseta pinaatti ja valkosipuli suureen uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada kerma ja lisää lohi. Paista uunin keskiosassa 12-15 minuuttia. Halkaise granaattiomena ja ota pois siemenet. Ripottele niitä lohen päälle.