Granaattiomenalohi

Granaattiomenalohi

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Kermainen granaattiomenalohi pinaatin ja valkosipulin kera paistuu vaivatta uunissa. Kevyesti hapokas granaattiomena on pirteä vaihtoehto sitruunalle.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 600 g nahatonta ja ruodotonta lohifileetä
  • 500 g pakastepinaattia
  • 1½ tl suolaa
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 hyppysellistä mustapippuria
  • 2½ dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • granaattiomena

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225 °C:een. Sulata pinaatti. Leikkaa lohi 3x3 cm paloiksi. Ripottele päälle puolet suolasta. Kuori ja viipaloi valkosipuli. Aseta pinaatti ja valkosipuli suureen uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada kerma ja lisää lohi. Paista uunin keskiosassa 12-15 minuuttia. Halkaise granaattiomena ja ota pois siemenet. Ripottele niitä lohen päälle.

Lisää herkullisia ideoita