Murenna hiiva suoraan taikinakulhoon. Sulata voi kattilassa. Lisää kattilaan piimä ja lämmitä seos suunnilleen kädenlämpöiseksi. Kaada lämmin piimäseos kulhoon ja sekoita, jotta hiiva liukenee. Lisää joukkoon suola, grahamjauhot ja suurin osa vehnäjauhoista. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja vaivaa taikina tasaiseksi. Anna taikinan kohota kulhossa noin 30 minuuttia.
Nosta taikina jauhotetulle alustalle ja vaivaa tasaiseksi. Jaa taikina neljään osaan, pyöritä osat pötköiksi ja leikkaa jokainen kymmeneen osaan. Pyöritä taikina pyöreiksi palloiksi ja asettele ne leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Anna kohota noin 30 minuuttia. Sämpylät nousevat noin kaksinkertaisiksi. Paista sämpylät uunissa 225-asteessa 12 minuutin ajan. Anna sämpylöiden jäähtyä ritilällä leivinliinan alla.