Nopea ja maukas grahamsämpyläruutu, joka on erittäin helppo valmistaa - nam! Sopii sisäistä kokkia vielä herätteleville. Kokeile jo tänään!
Tee näin:
Murenna hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita, kunnes hiiva liukenee. Lisää voi, suola, hunaja, rahka ja suurin osa jauhoista. Vaivaa taikina tasaiseksi. Anna kohota liinan alla noin 40 minuuttia.
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kumoa taikina leivinpaperilla päällystetylle pellille. Ripottele päälle hieman grahamjauhoja ja taputtele taikina pellin kokoiseksi levyksi. Leikkaa taikinalevy 30 neliöksi terävällä veitsellä. Anna taikinan nousta vielä noin 20 minuuttia. Paista uunin keskiosassa noin 15 minuuttia. Anna leipien jäähtyä ritilällä leivinliinan alla.