Graavilohitartar

Graavilohitartar

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

30 minuuttia

Graavilohitartar on nopea ja helppo valmistaa. Kruunaa graavilohitartar raikkaalla dijonsinapilla maustetulla piimäkastikkeella. Tutustu Arlan reseptiin!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 5 annosta

Kala

  • 500 g graavattua merilohifilettä

Piimäkastike

Tee näin:

Tee näin:

Aloita valmistamaan graavilohitartar leikkaamalla graavilohi pieniksi kuutioiksi. Laita graavilohikuutiot odottamaan. Sekoita piimäkastikkeen ainekset ja kaada lohikuutioiden joukkoon. Anna graavilohitartarin tekeytyä kylmässä ennen tarjoilua. Tarjoile valmis graavilohitartar punasipulin, tuoreiden yrttien ja hyvän ruisleivän kanssa.

Lisää herkullisia ideoita