Graavattua punajuurilohta

Graavattua punajuurilohta

Arvioi

(0)

Graavattu punajuurilohi kumina-sinappicremen kera on helppo herkku. Kastike sopii erinomaisesti tarjoiltavaksi myös muiden kylmien kalaruokien kera.

Ainekset

Annokset
  • 1 kg graavattua lohifileetä
  • 4 etikkapunajuurta ja punajuurten lientä

Kumina-sinappicrème:

Tee näin:

Tee näin:

Soseuta etikkapunajuuret liemitilkan kera paksuksi soseeksi. Aseta harsokangas lohifileen päälle. Levitä punajuurisose tasaisesti harsokankaan päälle. Peitä huolellisesti kelmulla. Anna lohen maustua vähintään 10 tuntia kylmässä. Poista harsokangas kalan päältä ja siivuta lohi perinteisen graavilohen tapaan. Sekoita crème fraiche, sinappi, sitruunan mehu ja kumina keskenään. Vatkaa hetki. Mausta kastike suolalla ja valkopippurilla.