Graavattua punajuurilohta

Graavattua punajuurilohta

Graavattu punajuurilohi kumina-sinappicremen kera on helppo herkku. Kastike sopii erinomaisesti tarjoiltavaksi myös muiden kylmien kalaruokien kera.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Graavattua punajuurilohta

Graavattu punajuurilohi kumina-sinappicremen kera on helppo herkku. Kastike sopii erinomaisesti tarjoiltavaksi myös muiden kylmien kalaruokien kera.

Annoslukumäärä
  • 1 kg graavattua lohifileetä
  • 4 etikkapunajuurta ja punajuurten lientä

Kumina-sinappicrème:

Ohjeet

Soseuta etikkapunajuuret liemitilkan kera paksuksi soseeksi. Aseta harsokangas lohifileen päälle. Levitä punajuurisose tasaisesti harsokankaan päälle. Peitä huolellisesti kelmulla. Anna lohen maustua vähintään 10 tuntia kylmässä. Poista harsokangas kalan päältä ja siivuta lohi perinteisen graavilohen tapaan. Sekoita crème fraiche, sinappi, sitruunan mehu ja kumina keskenään. Vatkaa hetki. Mausta kastike suolalla ja valkopippurilla.

Suositellut tuotteet