Gluteenittomat banaanimuffinsit

Gluteenittomat banaanimuffinsit

Banaani tekee näistä gluteenittomista muffinseista takuuvarmasti meheviä ja makoisia.

Tee näin:

  • Vatkaa kananmuna ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhoseos, leivinjauhe, vaniljasokeri ja kardemumma tasaiseksi seokseksi. Lisää kuivat aineet vaahdon joukkoon vuorotellen voisulan ja maidon kanssa koko ajan sekoitellen. Survo banaanit esimerkiksi lautaselle haarukalla painellen. Sekoita lopuksi myös banaanisurvos tasaisesti taikinan joukkoon. Jaa taikina muffinsipellin vuokiin tai irtokuppeihin. Paista 200 asteessa 15–18 minuuttia. Koristele valmiit muffinit esimerkiksi tomusokerilla.
Valmis!
Vinkki

Reseptin on meille suunnitellut Köökistä kajahtaa-blogin Maija.

Ainekset

Kananmuna
1
Sokeria
1 dl
1 dl
Gluteenitonta jauhoseosta
2½ dl
Vaniljasokeria
1 tl
Kardemummaa
1 tl
Leivinjauhetta
1½ tl
1 dl
Banaaneja
2