Garam masala -korvapuustit

Garam masala -korvapuustit

Tässä reseptissä perinteiset korvapuustit saavat täytteekseen hedelmäsekoituksen, joka on maustettu intialaisella garam masala-mausteella. Nam!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Garam masala -korvapuustit

Tässä reseptissä perinteiset korvapuustit saavat täytteekseen hedelmäsekoituksen, joka on maustettu intialaisella garam masala-mausteella. Nam!

Annoslukumäärä

Garam masala -hedelmät

  • 2 kuorittua omenaa kuutioituina (n. 225 g)
  • 60 g vaaleaa muscovadosokeria (n. 1 dl)
  • 50 g Arla Meijerivoita
  • 50 g kuivattuja aprikooseja
  • 50 g rusinoita
  • 1 tl garam masalaa

Voiteluun

  • 2 tl vettä
  • 1 tl garam masalaa

Ohjeet

Sulata voi kattilassa ja lisää maito. Kaada seos kulhoon ja lisää hiiva siihen. Lisää loput ainekset (säästä vähän jauhoja). Kääntele taikina hyvin puulusikalla. Peitä kulho esimerkiksi kannella tai leivinliinalla ja laita taikina kohoamaan lämpimään paikkaan noin 1 tunniksi. Garam masala-hedelmät: Sekoita omenakuutiot, sokeri, voi, aprikoosit, rusinat ja garam masala-mauste monitoimikoneessa ja hienonna tasaiseksi seokseksi. Ota taikina jauhotetulle pinnalle ja vaivaa se hyvin. Lisää loput jauhot. Kauli taikinasta pitkulainen levy (n. 30 x 48 cm) ja jaa täyte taikinalle - jätä noin 4 cm tilaa yläreunaan. Rullaa taikina pituussuunnassa (kuten kääretorttu) ja leikkaa noin 4 cm pitusiksi 12 viipaleeksi. Lisää puustit leivinpaperille uunipellille ja anna puustien kohota peitettynä noin ½ tuntia. Sekoita sokeri, vesi ja garam masala. Voitele puustit seoksella ja paista ne 225 °C uunin keskiosassa noin 15 minuuttia. Tarjoile puustit lämpiminä.

Suositellut tuotteet