Välimerellinen lohi punajuuririsotolla

Välimerellinen lohi punajuuririsotolla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Herkullinen Apetina juustolla kuorrutettu lohi ja punajuuririsotto syntyvät käden käänteessä. Kokeile jo tänään!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 500 g nahatonta ja ruodotonta lohifileetä (yht. 4 kpl)
  • mustapippuria
  • 1 tl suolaa
  • 400 g tuoreita punajuuria
  • 1 sipuli
  • 3 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2½ dl risottoriisiä
  • 5 dl kasvislientä
  • 200 g Arla Apetina juustoa
  • 2 dl Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 1 tl rosmariinia
  • mustapippuria
  • ½ tl suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Kuori punajuuret ja sipuli. Leikkaa ne pieniksi paloiksi. Kuullota niitä pienessä määrässä voita padan pohjalla. Lisää joukkoon riisi ja kaada päälle kasvisliemi. Anna kiehua kannen alla n. 20 min. Hienonna juusto ja sekoita se crème fraichen, rosmariinin ja mustapippurin kanssa. Aseta lohi uunivuokaan. Suolaa ja levitä puolet juustokastikkeesta lohipalojen päälle. Paista 225C:ssa uunin keskiosassa n.12-15min. Sekoita riisin sekaan loput voista ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile lohi risoton ja juustokastikkeen kanssa.