Välimerelliset-pinaattipiirakat

Välimerelliset-pinaattipiirakat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Maukkaat Apetina välimerelliset-pinaattipiirakat sopivat tarjottavaksi monenlaisiin tilanteisiin, esimerkiksi seisovaan pöytään, ilta- tai välipalaksi.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 1 pkt valmista voitaikinaa levyinä (n. 400 g)
  • 250 g pakastepinaattia
  • 2 salottisipulia
  • Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 100 g Arla Apetina juustoa
  • 250 g Arla Lempi maitorahkaa Maitorahka 0,2 % laktoositon
  • 2 rkl dijonsinappia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria

Voiteluun

  • 1 kananmuna

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Kaulitse voitaikinalevyjä hieman ja puolita levyt. Sulata pinaatti ja puristele neste pois. Hienonna pinaatti ja sipuli ja freesia voissa pannulla. Jäähdytä. Kuutioi juusto. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Annostele täyte taikinalevyille ja nipistä taikinanyytit kiinni. Voitele kananmunalla. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia.

Lisää herkullisia ideoita