Entrecote-pihvi Ancho-chilillä

Entrecote-pihvi Ancho-chilillä

Tätä entrecote-pihviä maustaa mieto, hieman savuinen Ancho-chili. Tarjoile entrecote-pihvi hyvien vihanneksien kanssa.

Tee näin:

  • Aloita grillikastikkeella. Sekoita mausteet astiassa ja hiero lihaa seoksessa. Grillaa hiilloksen päällä noin 3 minuuttia kummaltakin puolelta. Aseta liha pois hiilloksen yläpuolelta ja anna sen paistua vielä 5 minuuttia. Viipaloi liha, ripottele päälle suolahiutaleita ja tarjoile grillattujen kasviksien ja grillikastikkeen kera.
Valmis!

Ainekset

Paksua välikyljystä (n. 600 g)
2
Ancho-seos
Ancho chiliä
1 rkl
Vahvaa paprikajauhetta
2 tl
Kuminansiementä
1 tl
1 tl
Fariinisokeria
½ tl
Suolaa
1½ tl
Merisuolaa
1 tl
Lisää herkullisia ideoita