Dippilihapullat

Dippilihapullat

Tee herkullisesta dippihetkestä hieman ravitsevampi valmistamalla vihannesten seuraksi maukkaita dippilihapullia.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Dippilihapullat

Tee herkullisesta dippihetkestä hieman ravitsevampi valmistamalla vihannesten seuraksi maukkaita dippilihapullia.

Annoslukumäärä
  • 500 g lampaan tai naudan jauhelihaa
  • 1 pkt sipulikeittoaineksia
  • 2 dl Ingman luonnonjogurttia
  • 100 g korppujauhoja
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 kananmuna
  • suolaa
  • pippuria
  • 750 g tuoreita kasviksia (esim. porkkanaa, kurkkua, paprikaa)

Ohjeet

Sekoita ainekset keskenään ja leivo pulliksi. Lado lihapullat leivinpaperin päälle uunipellille ja paista kypsiksi uunissa 200°C:ssa n. 20 minuuttia. Jäähtyneiden lihapullien dippikastikkeena voit käyttää esimerkiksi avokadovaahtoa tai notkistettua creme fraichea. Tarjoa lisäksi tuoreita, paloiteltuja kasviksia.