Daimsuklaakakku

Daimsuklaakakku

Herkullisesta Daim-suklaasta makunsa saava kakku vie kielen mennessään.
Arvioi (12)

Minun arvosanani

Daimsuklaakakku

Herkullisesta Daim-suklaasta makunsa saava kakku vie kielen mennessään.

Reseptistä valmistuu 8 annosta

  • 100 g Arla Meijerivoita
  • 2 kananmunaa
  • 3 dl sokeria
  • 2½ dl vehnäjauhoja
  • 4 rkl kaakaojauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 150 g Daim-suklaata

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon sulatettu voi. Sekoita keskenään jauhot, kaakao, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Hienonna Daim ja sekoita se taikinaan. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan (halkaisijaltaan noin 24 cm). Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä. Siivilöi kaakaojauhe kakun päälle. Vatkaa kerma ja sekoita sen joukkoon vaniljasokeri, ja tarjoile kakun kera.

Suositellut tuotteet