Daimsuklaakakku

Daimsuklaakakku

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(20)

Herkullisesta Daim-suklaasta makunsa saava kakku vie kielen mennessään.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

  • 100 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 kananmunaa
  • 3 dl sokeria
  • 2½ dl vehnäjauhoja
  • 4 rkl kaakaojauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 150 g Daim-suklaata

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon sulatettu voi. Sekoita keskenään jauhot, kaakao, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Hienonna Daim ja sekoita se taikinaan. Kaada taikina voideltuun irtopohjavuokaan (halkaisijaltaan noin 24 cm). Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä. Siivilöi kaakaojauhe kakun päälle. Vatkaa kerma ja sekoita sen joukkoon vaniljasokeri, ja tarjoile kakun kera.