Daimsuklaa antaa tälle jäädykkeelle pehmeää makua ja koostumusta.
Tee näin:
Vaahdota kerma kovaksi vaahdoksi ja lisää siihen sokeri sekä vaniljasokeria. Tarkista kermavaahdon makeus, lisää halutessasi sokeria. Paloittele Daim-suklaa pieniksi paloiksi ja saksi myös vaahtokarkit pienemmiksi paloiksi. Sekoita sekä Daim-että vaahtokarkkipala kermavaahtoon. Kaada kastike isoon vuokaan tai useisiin pieniin muotteihin ja peitä muovikelmulla. Anna jäädykkeen jäätyä pakastimessa vähintään 4 tunnin ajan (mieluiten kuitenkin yön yli). Kumoa jäädyke vadille ja ripottele reilusti päälle Daim-suklaata ja pieniä vaahtokarkkeja.
Valmis!
Vinkki
Voit myös ripotella päälle muita suklaamakeisia, esim. suklaarusinoita.