Couscoussalaatti mangochutneyn kera

Couscoussalaatti mangochutneyn kera

Tämä herkullinen couscoussalaatti sopii erinomaisesti kevyeksi lounaaksi tai illalliseksi. Kokeile jo tänään!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Couscoussalaatti mangochutneyn kera

Tämä herkullinen couscoussalaatti sopii erinomaisesti kevyeksi lounaaksi tai illalliseksi. Kokeile jo tänään!

Annoslukumäärä
  • 3 dl kanalientä
  • 1 tl jauhettua kuminaa
  • 175 g couscousia (n. 2,5 d)
  • 10 kevätsipulia ohuina renkaina (n. 200 g)
  • 3 karkeaksi hienonnettua taatelia
  • 3 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja karkeaksi hienonnettuna
  • 1 rkl mangochutneyta
  • ½ rkl sitruunan kuorta raastettuna
  • 2 rkl vastapuristettua sitruunamehua
  • 3 rkl oliiviöljyä

Lisäksi

  • ½ l Frillice-salaattia (n. 50 g)
  • 2 tomaattia puolitettuina
  • 50 g paahdettuja mantelilastuja
  • ½ dl leveälehtistä persiljaa hienonnettuna

Ohjeet

Kiehauta yhdessä liemi ja kumina. Ota pois liedeltä ja lisää couscous ja kevätsipulit. Peitä kannella ja anna suurimoiden vetäytyä noin 5 minuuttia. Sekoita haarukalla. Anna suurimoiden ja kasvisten jäähtyä. Lisää taatelit, aurinkokuivatut tomaatit, chutney, sitruunan kuori ja mehu ja oliiviöljy. Sekoita hyvin ja mausta maun mukaan. Levitä salaatti vadille tai lautaselle ja sen päälle couscoussalaatti. Koristele tomaattilohkoilla, manteleilla ja persiljalla.