Couscoussalaatti mangochutneyn kera

Couscoussalaatti mangochutneyn kera

Tämä herkullinen couscoussalaatti sopii erinomaisesti kevyeksi lounaaksi tai illalliseksi. Kokeile jo tänään!

Tee näin:

  • Kiehauta yhdessä liemi ja kumina. Ota pois liedeltä ja lisää couscous ja kevätsipulit. Peitä kannella ja anna suurimoiden vetäytyä noin 5 minuuttia. Sekoita haarukalla. Anna suurimoiden ja kasvisten jäähtyä. Lisää taatelit, aurinkokuivatut tomaatit, chutney, sitruunan kuori ja mehu ja oliiviöljy. Sekoita hyvin ja mausta maun mukaan. Levitä salaatti vadille tai lautaselle ja sen päälle couscoussalaatti. Koristele tomaattilohkoilla, manteleilla ja persiljalla.
Valmis!

Ainekset

Kanalientä
3 dl
Jauhettua kuminansiementä
1 tl
Couscous (n. 2,5 d)
175 g
Kevätsipuleita ohuina renkaina (n. 200 g)
10
Karkeaksi hienonnettua taateleita
3
3
Mangochutneyta
1 rkl
Sitruunankuorta raastettuna
½ rkl
Vastapuristettua sitruunamehua
2 rkl
Oliiviöljyä
3 rkl
Lisäksi
Frillice-salaattia (n. 50 g)
½ l
Tomaatteja puolitettuina
2
Paahdettuja mantelilastuja
50 g
Leveälehtistä persiljaa hienonnettuna
½ dl