Chilisuklaakakku

Chilisuklaakakku

Ihana chilisuklaakakku yhdistää perinteinen suklaakakun ja mukavan tulisen vivahteen chilistä. Tarjoile chilisuklaakakku kermavaahdon ja vadelmien kera!

Tee näin:

  • Aloita chilisuklaakakun valmistus ja laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  • Voitele ja jauhota halkaisijaltaan noin 23 cm irtopohjavuoka.
  • Valmista chilisuklaakakun taikina. Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri keskenään kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Sekoita joukkoon sula voi. Yhdistä jauhot, kaakao, vanilja ja chili keskenään. Sekoita jauhoseos munataikinaan.
  • Kaada taikina irtopohjavuokaan ja paista chilisuklaakakku uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Ota kakku uunista ja jätä se jäähtymään ennen tarjoilua.
  • Tarjoile valmis chilisuklaakakku kermavaahdon ja tuoreiden vadelmien kanssa.
Valmis!

Ainekset

100 g
Kananmunia
2
Sokeria
2 dl
Vehnäjauhoa
1 dl
Kaakaojauhetta
¾ dl
Vaniljasokeria
1 tl
Jauhettua Ancho-chilipippuria
1½ tl
Tarjoiluun
Vadelma