Chili-katkarapu-tillimajoneesi

Chili-katkarapu-tillimajoneesi

Maukas katkarapu-tillimajoneesi saa ihanaa raikkautta maitorahkasta ja potkua chilistä!
https://www.arla.fi/reseptit/chili-katkarapu-tillimajoneesi/

Tee näin:

  • Leikkaa katkaravut paloiksi. Kuori ja hienonna kananmunat. Sekoita maitorahka, crème fraîche, sinappi, ruohosipuli, tilli, suola ja sambal oelek keskenään. Lisää joukkoon kananmunat ja katkaravut. Anna seistä kylmässä ennen tarjoilua.
Valmis!

Ainekset

Kuorittuja katkarapuja
400 g
Kovaksi keitettyä kananmunia
2
250 g
2 dl
Sinappia
2 tl
Silputtua ruohosipulia
2 rkl
Hienonnettua tilliä
2 rkl
Suolaa
½ tl
Sambal oelekia
1 tl