Castello White-kinkkupiirakka

Castello White-kinkkupiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

Herkullinen kinkkupiirakka valkohomejuuston ystäville!

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Täyte

  • 100 g Castello White Valkohomejuustoa
  • 100 g kuutioituja herkkusieniä
  • 100 g kinkku- tai pekonikuutioita
  • 3 kananmunaa
  • 5 rkl Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 2 rkl persiljaa
  • 1 tl raastettua muskottipähkinää
  • suolaa
  • pippuria

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita voi ja jauhot. Lisää vesi ja vaivaa kunnes taikina on tasainen. Levitä taikina torttuvuokaan ja paista 200 asteessa 20 minuuttia. Ruskista pekoni ja herkkusienet. Vatkaa munat ja lisää Castello White-nokareet, herkkusienet, pekoni, kerma, persilja, muskottipähkinä, suola ja pippuri. Kaada massa taikinapohjaan ja kypsennä uunissa 180 asteessa 35 minuuttia. Tarjoile piiraan kanssa esimerkiksi salaattia, jossa on ohuiksi leikattuja lehtisellerisiivuja, saksanpähkinöitä, persiljaa ja ituja. Viimeistele kinkkupiirakka saksanpähkinäöljyllä.

Vinkki

Vinkki! Saat tasaisen leikkuupinnan homejuustolle, jos leikkaat sen veitsellä jonka olet ensiksi lämmittänyt kuumassa vedessä. Veisti liukuu kevyesti juuston lävitse ja leikkaa siististi. Huuhtele veitsenterä joka viillon jälkeen.