Castello-juustoa karhunvatukoiden kera

Castello-juustoa karhunvatukoiden kera

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Herkullinen Castello-sinihomejuusto karhunvatukoiden kera käy niin alku- kuin jälkiruoaksikin.

Ainekset

Annokset
  • 10 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 ohuiksi lohkoiksi leikattu punasipuli
  • 4 rkl punaviinisiirappia
  • 1 rkl vettä
  • 100 g karhunvatukoita
  • 125 g Castello Blue Sinihomejuustoa

Tee näin:

Tee näin:

Sulata voi pienessä kattilassa kuumalla levyllä, mutta älä anna sen ruskistua. Lisää sipuliviipaleet ja kuullota niitä noin 2 minuuttia keskilämmöllä. Lisää punaviinisiirappi ja vesi, kiehauta seos. Nosta kattila levyltä ja lisää karhunvatukat. Peitä seos ja laita se jääkaappiin vetäytymään yön yli. Tarjoiltaessa: Jaa juusto 8 viipaleeksi ja laita 2 viipaletta kullekin lautaselle. Lisää karhunvatukkaseos ja tarjoile vaalean leivän kanssa.