Castello-juustoa karhunvatukoiden kera

Castello-juustoa karhunvatukoiden kera

Herkullinen Castello-sinihomejuusto karhunvatukoiden kera käy niin alku- kuin jälkiruoaksikin.
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Castello-juustoa karhunvatukoiden kera

Herkullinen Castello-sinihomejuusto karhunvatukoiden kera käy niin alku- kuin jälkiruoaksikin.

Annoslukumäärä
  • 10 g Arla Meijerivoita
  • 1 ohuiksi lohkoiksi leikattu punasipuli
  • 4 rkl punaviinisiirappia
  • 1 rkl vettä
  • 100 g karhunvatukoita
  • 125 g Castello Blue Sinihomejuustoa

Ohjeet

Sulata voi pienessä kattilassa kuumalla levyllä, mutta älä anna sen ruskistua. Lisää sipuliviipaleet ja kuullota niitä noin 2 minuuttia keskilämmöllä. Lisää punaviinisiirappi ja vesi, kiehauta seos. Nosta kattila levyltä ja lisää karhunvatukat. Peitä seos ja laita se jääkaappiin vetäytymään yön yli. Tarjoiltaessa: Jaa juusto 8 viipaleeksi ja laita 2 viipaletta kullekin lautaselle. Lisää karhunvatukkaseos ja tarjoile vaalean leivän kanssa.

Suositellut tuotteet