Castello® burger blue ja chili-tomaattichutney

Castello® burger blue ja chili-tomaattichutney

Castello Burger Blue ja chili-tomaattichutney on herkullisen tulinen hampurilainen! Castello Burger saa makua uudesta Castello Burger Blue -sinihomejuustosta, joka sopii erityisesti hampurilaisten ja lämpimien leipien väliin. Chili-tomaattichutney tuo hampurilaiseen oman raikkaan ja tulisen makunsa.
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Castello® burger blue ja chili-tomaattichutney

Castello Burger Blue ja chili-tomaattichutney on herkullisen tulinen hampurilainen! Castello Burger saa makua uudesta Castello Burger Blue -sinihomejuustosta, joka sopii erityisesti hampurilaisten ja lämpimien leipien väliin. Chili-tomaattichutney tuo hampurilaiseen oman raikkaan ja tulisen makunsa.

Reseptistä valmistuu 4 annosta

Chutney

  • 4 chilipaprikaa
  • 100 g kirsikkatomaatteja
  • 1 varsi varsiselleriä
  • ¾ dl sokeria
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 tl suolaa

Pihvit

  • 400 g naudan jauhelihaa 17% rasvaa
  • 50 g kypsää pekonia
  • 1 tl suolaa

Lisäksi

  • 4 laadukasta hampurilaissämpylää
  • 4 viipaletta Castello Castello Burger Blue -juustoa

Ohjeet

Valmista ensin chutney (mieluiten jo edellisenä päivänä). Pilko chilit ja varsiselleri sormenpään kokoisiksi paloiksi ja puolita tomaatit. Sulata sokeri kattilassa, lisää chilit ja varsiselleri. Kuullota noin minuutti ja lisää tomaatit. Lisää mausteet ja etikka. keitä 10 minuuttia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja chutney on hillomaista. Pihvit: Jauha kypsä pekoni yleiskoneessa hienoksi tahnaksi ja sekoita se jauhelihaan. Mausta suolalla. Painele 4 samankokoista pihviä. Paista pihvit mediumeiksi ja leivät rapeiksi. laita juustosiivut valmiiden pihvien päälle sulamaan. Kokoa hampurilaiset ja nauti. Vinkit: 1. Saat chutneystä miedompaa kun poistat chileistä siemenet! Voit säädellä tulisuutta myöschililajikevalinnoilla. 2. Chutney toimii hyvin myös pelkän juuston lisäkkeenä!