Cannolit

Cannolit

Cannolit - cannoli siciliani - ovat makeita tötterön muotoisia leivonnaisia. Cannoli on tärkeä osa sisialaista ja italialais-amerikkalaista ruokaperinnettä. Cannolit täytetään usein ricotta-juustolla, mutta myös mascarponea, tuorejuustoa tai kermavaahtoa voi käyttää.
Arvioi (4)

Minun arvosanani

Cannolit

Cannolit - cannoli siciliani - ovat makeita tötterön muotoisia leivonnaisia. Cannoli on tärkeä osa sisialaista ja italialais-amerikkalaista ruokaperinnettä. Cannolit täytetään usein ricotta-juustolla, mutta myös mascarponea, tuorejuustoa tai kermavaahtoa voi käyttää.

Annoslukumäärä

Cannolit

Täyte

Ohjeet

Cannolit: Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmuna ja sekoita hyvin. Lisää varovasti kaakaojauhe ja jauhot. sivele ruokalusikallinen massaa leivinpaperille ohueksi, pyöreäksi, halkaisijaltaan 12 cm:n levyksi. Tee neljä levyä kerrallaan. Paista uunin keskitasolla 200 °C:ssa 4-5 minuuttia. Ota levyt yksitellen uunista ja muotoile heti cannolin muotoon. Laita rulla snapsilasiin tai pullon kaulaan jäähtymään, että muoto säilyy. Jatka paistamista neljä levyä kerrallaan, kunnes koko taikina on paistettu. Ennen tarjoilua: Täytä cannolit kermavaahdolla ja koristele mantelirouheella. Laita cannolit tarjolle sokerilla täytettyyn astiaan, jottei täyte valu ulos. Tarjoa heti.

Vinkit

Vinkki: Cannolit säilyvät täyttämättöminä rapeina noin 5 vuorokautta kakkukuvun alla.

Suositellut tuotteet