Brysselinkaalipiirakka

Brysselinkaalipiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Tarjoile brysselinkaali uudella tavalla - piirakkana, jossa on punasipulia, kermaa ja juustoraastetta, joka nostaa makuja esiin ja tekee piirakasta menestyksen.

Ainekset

Annokset

Täyte

Tee näin:

Tee näin:

Nypi jauhot voin joukkoon. Lisää joukkoon rahka ja vatkaa seos tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina halkaisijaltaan noin 24 cm piirakkavuokaan. Pistele taikinaan reikiä haarukalla. Anna pohjan seistä jääkaapissa 30 minuuttia. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kuori ja hienonna sipulit. Jaa ruusukaalit puoliksi, jos ne ovat suurikokoisia. Paista sipulit ja ruusukaalit voissa isossa paistinpannussa. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada sekaan kerma ja anna seoksen kiehua muutaman minuutin ajan. Anna seoksen jäähtyä. Vatkaa sekaisin kananmunat, maito ja juustoraaste. Esipaista piirakkapohjaa noin 10 minuuttia. Sekoita munamaito ja kaaliseos ja kaada seos piirakkavuokaan. Paista uunin alaosassa 35-40 minuuttia.