Broileria Apetina-juustolla

Broileria Apetina-juustolla

Nämä kanarullat on täytetty Apetina-juustolla ja kääritty ilmakuivattuun kinkkuun. Todella maukas herkkuruoka!
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Broileria Apetina-juustolla

Nämä kanarullat on täytetty Apetina-juustolla ja kääritty ilmakuivattuun kinkkuun. Todella maukas herkkuruoka!

Annoslukumäärä
  • 900 g broilerin rintafileetä
  • ¾ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 150 g Arla Apetina juustoa
  • 6 isoa viipaletta ilmakuivattua kinkkua
  • Arla Meijerivoita

Ohjeet

Kuumenna uuni 175 °C:een. Leikkaa broilerinfileet auki. Mausta suolalla ja pippurilla. Jaa juusto paloiksi ja laita yksi pala jokaisen fileen sisään. Taita fileet takaisin kiinni. Jaa kinkku pituussuunnassa ja kääri kanojen ympärille. Ruskista kanat voissa paistinpannulla. Aseta ne sitten uunivuokaan. Paista uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä. Jaa kanat paloiksi ja tarjoile vihreällä salaattipedillä.

Suositellut tuotteet