Broileri-katkarapupiirakka

Broileri-katkarapupiirakka

Suolaiset piirakat sopivat monenlaisiin tilanteisiin. Tässä piirakassa yhdistyvät broileri ja katkaravut.
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Broileri-katkarapupiirakka

Suolaiset piirakat sopivat monenlaisiin tilanteisiin. Tässä piirakassa yhdistyvät broileri ja katkaravut.

Annoslukumäärä

Pohja

Täyte

  • 300 g valkosipulimarinoituja broilerin fileesuikaleita
  • 1 tl suolaa
  • 150 g puutarhurin kasvissekoitusta
  • 1 tl sambal oelekia
  • ½ pkt sahramia (0,25 g)
  • 180 g pakastekatkarapuja
  • 2 dl Arla Lempi ruokakermaa 22 %
  • 1 dl Arla kevytmaitoa
  • 3 kananmunaa
  • 1 dl Arla Emmental juustoa raasteena

Ohjeet

Ota voi kulhoon pehmenemään. Lisää sitten jauhot ja nypi murumaiseksi seokseksi. Mittaa joukkoon kylmä vesi ja sekoita taikina nopeasti. Taputtele taikina halkaisijaltaan 26-28 sentin piirasvuokaan. Pane vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi. Paista broilerisuikaleet nopeasti kuumalla pannulla. Lisää kasvissekoitus sekä mausteet ja sekoita hyvin. Ota pannu levyltä. Sekoita joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut. Levitä täyte taikinapohjalle vuokaan. Sekoita kerma, maito ja munat keskenään. Kaada seos tasaisesti täytteelle. Ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa noin 40 minuuttia.

Suositellut tuotteet