Blondies
Tee näin:
Blondies
Blondies Q&A
Blondie-brownie sopii kaikille, jotka rakastavat hyvää, täyteläistä brownieta kevyempänä, raikkaampana ja valkosuklaalla höystettynä. Olemme vastanneet blondies-leivosta koskeviin tärkeimpiin kysymyksiin, jotta tiedät, miten näitä pehmeitä ja tahmaisia kaunottaria valmistetaan.
Ainekset
Blondies
100 g | |
Valkosuklaa
|
300 g |
Kananmunia
|
3 |
Sokeria (150 g)
|
n. 1¾ dl |
Vaniljasokeria
|
2 tl |
Arla® Lempi Smetanaa
|
2½ dl |
Vehnäjauhoa (125 g)
|
n. 2 dl |
Sitruunankuorta
|
2 rkl |
Manteleita karkeasti hienonnettuna
|
100 g |
Kiristeluun
Suklaalastuja valkosuklaasta
|
|
---|---|
Pieniä suklaamunaa pääsiäisen aikaan
|
Klassiset blondies-leivokset jälkiruoaksi ja iltapäiväteelle
Herkuttele näillä herkullisilla blondies-leivoksilla, jotka pursuavat valkosuklaata ja sitruunan makua. Blondies-reseptimme avulla pääset hemmottelemaan perhettäsi tai vieraitasi makealla. Makeaa ja hapanta yhdistelemällä jokainen suupala maistuu kuin pala taivasta. Blondies on täydellinen jälkiruoka illallisen jälkeen tai pieni syntinen välipala aterioiden välissä.
Herkkä brownie valkosuklaalla
Valkosuklaa on astunut valkokeilaan! Nämä maukkaat ja täyteläiset brownie-variaatiot, joissa on hento valkosuklaan maku, ovat liian hyviä ohitettaviksi. Vain muutaman yksinkertaisen ainesosan avulla olet vain parin askeleen päässä siitä, että nautit tahmeita blondies-leivoksia, jossa on mukavaa mantelin rapeutta.
Tutustu myös klassisen brownien reseptiimme, jossa on saksanpähkinöitä. Tarjoile tumma suklaabrownie pehmeän ja kermaisen vaniljajäätelön kanssa ja blondies ripottelemalla raikkaan makeaa kotitekoista mansikkahilloa sekä vanilja- tai mansikkajäätelöä.
Nauti makean mantelin ja raikkaan sitruunan mausta
Virkistävä blondies-reseptimme tuo pienen twistin kaikkien aikojen suosikkiherkkuun eli brownieihin. Hapan sitruunankuori täydentää valkosuklaata ja antaa blondies-leivokselle herkullisen maun. Vaniljan lisääminen taikinaan täydentää valkosuklaan ja sitruunankuoren tasapainoa, ja mantelit takaavat rapeuden jokaiseen suupalaan.
Lisää makua tuoreilla marjoilla
Blondies-leivokset ovat herkullisia sellaisenaan, mutta voit tehdä niistä kesäherkkuja lisäämällä niihin tuoreita mustikoita, vadelmia, mustaherukoita tai muita suosikkimarjoja, jotka tuovat makeaa ja mehukasta makua. Noudata blondiesin reseptiä ja sekoita marjat varovasti mukaan viimeisessä vaiheessa ennen paistamista. Anna blondies-leivosten jäähtyä ja koristele ne lopuksi sulatetulla valkosuklaalla. Kukaan ei pysty vastustamaan näitä makeita ja marjaisia blondies-leivoksia. Voit myös lisätä sitruunankuoren joukkoon hieman appelsiininkuorta tai yksinkertaisesti korvata koko sitruunankuoren appelsiinilla.
Vinkkejä
Leivo blondiesit etukäteen! Voit helposti leipoa nämä herkut jo edellisenä päivänä ja nauttia ne seuraavana päivänä. Anna leivosten jäähtyä paistamisen jälkeen ja säilytä ne ilmatiiviissä astiassa.
Haluatko muffinsseja neliöiden sijaan? Käytä samaa taikinaa ja paista blondiesit muffinssivuoassa tai cupcake-vuoassa. Täytä vuoat niin, että taikinalle jää tilaa kohota uunissa ja paista noin 15-17 minuuttia.