Banaanimuffinssit maapähkinävoikuorrutuksella
  • Arla
  • Reseptit
  • Banaanimuffinssit maapähkinävoikuorrutuksella

Banaanimuffinssit maapähkinävoikuorrutuksella

Perinteiset banaanimuffinssit saavat herkuulisen lisän maapähkinävoikuorrutuksesta.

Tee näin:

  • Vaahdota voi ja sokeri. Lisää vaniljasiirappi ja sekoita. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää vaahtoon vuorotellen piimän kanssa. Lisää banaanisose ja lusikoi taikina muffinssivuokiin. Paista 25 minuuttia uunin keskitasolla 175 °C:ssa ja nosta jäähtymään ritilälle. Valmista seuraavaksi kuorrutus. Sekoita kaikki ainekset keskenään tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Sivele tai pursota kuorrutus muffinsseille ja koristele tomusokerilla.
Valmis!

Ainekset

Sokeria
3¼ dl
125 g
Kananmunia
2
Vaniljasiirappia
1½ tl
Vehnäjauhoja
5¼ dl
Ruokasooda
½ tl
Suolaa
¼ tl
Arla® Rasvatonta piimää
2½ dl
Banaaneja soseuttettuna
3
Maapähkinävoikuorrutus
Sokerikuorrute
250 g
125 g
Vaniljasokeria
1 tl
Sileää maapähkinävoi
250 g
3 rkl
Koristeluun
Sokerikuorrute