Banaanimuffinssit maapähkinävoikuorrutuksella

Banaanimuffinssit maapähkinävoikuorrutuksella

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

Perinteiset banaanimuffinssit saavat herkuulisen lisän maapähkinävoikuorrutuksesta.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Maapähkinävoikuorrutus

Koristeluun

  • tomusokeria

Tee näin:

Tee näin:

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää vaniljasiirappi ja sekoita. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää vaahtoon vuorotellen piimän kanssa. Lisää banaanisose ja lusikoi taikina muffinssivuokiin. Paista 25 minuuttia uunin keskitasolla 175 °C:ssa ja nosta jäähtymään ritilälle. Kuorrutus: Sekoita kaikki ainekset keskenään tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Sivele tai pursota kuorrutus muffinsseille ja koristele tomusokerilla.

Lisää herkullisia ideoita