Aprikoosit punaviinissä

Aprikoosit punaviinissä

Arvioi

(0)

Aprikoosit punaviinissä ovat oivallinen jälkiruoka hieman aikuisempaan makuun.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 25 buffetannosta

  • 7½ dl keskitäyteläistä punaviiniä
  • 1½ dl fariinisokeria
  • 3 vaniljatankoa
  • 6 tlk säilykeaprikooseja (à 420 g)
  • 5 prk Arla Lempi Crème fraîchea Creme Fraiche 28 % laktoositon
  • 1 dl tomusokeria

Tee näin:

Tee näin:

Kaada viini ja fariinisokeri kattilaan. Halkaise vaniljatangot ja kaavi siemenet kattilaan. lisää myös tangot. Kuumenna ja anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuttia. Valuta aprikoosit ja pane ne tarjoiluastiaan. Poista viiniliemestä vaniljatangot, anna liemen hieman jäähtyä. Kaada lämmin liemi aprikooseille. Anna jäähtyä. Makeuta ranskankerma tomusokerilla ja tarjoa aprikoosien kanssa.