Appelsiinikala

Appelsiinikala

Arvioi

(0)

Appelsiinikala on helppo ja herkullinen arkiruoka, joka valmistuu reseptillämme käden käänteessä.

Ainekset

Annokset
  • 600 g kalafileetä
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • ½ rkl vehnäjauhoja
  • 1½ rkl hummerifondia
  • ½ appelsiinin raastettua kuorta
  • ½ tl timjamia
  • ½ dl ruohosipulia hienonnettuna

Tee näin:

Tee näin:

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla. Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli. Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta. Lisää kalapalat. Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta. Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella. Tarjoa appelsiinikala uunijuuresten kanssa.