Appelsiinikala

Appelsiinikala

Appelsiinikala on helppo ja herkullinen arkiruoka, joka valmistuu reseptillämme käden käänteessä.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Appelsiinikala

Appelsiinikala on helppo ja herkullinen arkiruoka, joka valmistuu reseptillämme käden käänteessä.

Annoslukumäärä
  • 600 g kalafileetä
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl Arla kuohukermaa
  • 1/2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 1/2 rkl hummerifondia
  • 1/2 appelsiinin raastettu kuori
  • 1/2 tl timjamia
  • 1/2 dl ruohosipulia hienonnettuna

Ohjeet

Jaa filee 4 annospalaan ja mausta ne suolalla. Vatkaa yhteen kerma, jauhot ja hummerifondi, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, timjami ja ruohosipuli. Kaada seos laakeapohjaiseen kattilaan ja kiehauta. Lisää kalapalat. Anna kalan hautua kastikkeessa 6-7 minuuttia ilman kantta. Koristele tuoreella timjamilla tai ruohosipulilla ja appelsiininkuoriraasteella. Tarjoa appelsiinikala uunijuuresten kanssa.

Suositellut tuotteet