Apetinaa, melonia ja katkarapuja

Apetinaa, melonia ja katkarapuja

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Apetinaa, melonia ja katkarapuja on helppo ja herkullinen alkupala juhlapöytään.

Ainekset

Annokset

  • 1 pkt Arla Apetina 8 % juustoa
  • 2 verkkomelonia
  • 150 g katkarapuja
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • limemehua
  • basilikaa

Tee näin:

Tee näin:

Halkaise melonit, poista siemenet ja koverra meloni lusikalla reiluina paloina tyhjäksi. Leikkaa juusto paloiksi. Sekoita kaikki ainekset ja täytä kuoret. Valuta päälle kastikkeeksi sokerilla makeutettua limen mehua. Vinkki: katkarapujen tilalla voit hyvin käyttää myös grillattua broileria paloina.