Apetinaa, melonia ja katkarapuja

Apetinaa, melonia ja katkarapuja

Apetinaa, melonia ja katkarapuja on helppo ja herkullinen alkupala juhlapöytään.
Arvioi (0)

Minun arvosanani

Apetinaa, melonia ja katkarapuja

Apetinaa, melonia ja katkarapuja on helppo ja herkullinen alkupala juhlapöytään.

Annoslukumäärä
  • 1 pkt Arla Apetina 8 % juustoa
  • 2 verkkomelonia
  • 150 g katkarapuja
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • limemehua
  • basilikaa

Ohjeet

Halkaise melonit, poista siemenet ja koverra meloni lusikalla reiluina paloina tyhjäksi. Leikkaa juusto paloiksi. Sekoita kaikki ainekset ja täytä kuoret. Valuta päälle kastikkeeksi sokerilla makeutettua limen mehua. Vinkki: katkarapujen tilalla voit hyvin käyttää myös grillattua broileria paloina.