Antipastolautanen

Antipastolautanen

Antipastolautanen on perinteinen italialainen alkuruoka. Lautasen sisältö voi vaihdella, mutta perinteisesti siihen kuuluvat muun muassa parmankinkku, oliivit ja erilaiset juustot.
Arvioi (1)

Minun arvosanani

Antipastolautanen

Antipastolautanen on perinteinen italialainen alkuruoka. Lautasen sisältö voi vaihdella, mutta perinteisesti siihen kuuluvat muun muassa parmankinkku, oliivit ja erilaiset juustot.

Annoslukumäärä
  • 1 tlk Arla Apetina Laktoositon 10% kuutioita
  • 1 tlk marinoituja, mustia oliiveja
  • 1 tlk aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
  • 2 pkt parmankinkkua (n. 200 g)
  • 1 iso, tuore patonki

Ohjeet

Valuta erikseen juustokuutiot, oliivit ja aurinkotomaatit. Jaa ainekset annoslautasille. Leikkaa patonki vinottain viipaleiksi ja tarjoa antipastoherkkujen kanssa. Vinkki! Voit halutessasi paahtaa patonkiviipaleet rapeiksi.