Ananas-banaanismoothie

Ananas-banaanismoothie

10 minuuttia
Vain muutamien minuuttien työllä voit valmistaa herkullisen ananas-banaanismoothien, josta voit nauttia juuri silloin kun haluat. Jokainen siemaus on täynnä raikasta makua, kun herkuttelet makealla, trooppisella juomalla, joka vie sinut unelmiesi kesäsaarelle.
https://www.arla.fi/reseptit/ananas-banaanismoothie/

Tee näin:

Ananas-banaanismoothie
  • Laita piimä, ananas ja banaani tehosekoittimeen ja sekoita nopeimmalla nopeudella noin 30 sekunnin ajan tai kunnes seos on sileää.
  • Kaada smoothie kylmiin laseihin ja tarjoile heti.
Valmis!
Vinkki

Valitse kypsä banaani saadaksesi voimakkaimman makuelämyksen. Jos sinulla on ylikypsiä banaaneja, nekin ovat loistavia smoothiessa, tuoden lisää makeutta.

Vinkki

Jos kaipaat kermaisempaa ja paksumpaa koostumusta, kokeile käyttää pakastettua banaania tuoreen sijaan. Pakastetut hedelmät luonnollisesti laskevat juoman lämpötilaa, mutta jääkiteet myös antavat smoothielle halutun silkkisen sileän tuntuman.

Vinkki

Toisaalta, jos haluat juoksevamman koostumuksen, käytä tuoretta ananasta pakastetun sijaan. Muista kuitenkin, että tuore ananas on voimakkaamman makuista, joten saatat haluta säätää määrää.

Vinkki

Jos käytät tuoreita hedelmiä, voit silti lisätä jäitä tasoittamaan koostumusta ja tasapainottamaan hedelmien voimakkaita makuja.

Ainekset

Ananas-banaanismoothie
3 dl
Pakastettua ananasta
200 g
Banaani, kuorittuna
1
Lisää herkullisia ideoita
Kiivismoothie
15 minuuttia
Kiivismoothie
(3)
Lime-banaanismoothie
15 minuuttia
Lime-banaanismoothie
(1)
Smoothie
5 minuuttia
Smoothie
(11)