Voit ja rasvat

Voi - miten hyvää!

Voi ja rasvavalikoimistamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon niin ruoanlaittoon, leivälle kuin leivontaankin.

 

Arla Meijerivoilla hyvää

Arla meijerivoi on lisäaineetonta ja suomalaisesta kermasta kirnuttua voita, joka on maultaan raikasta, luonnollista ja aromikasta. Voin luonnollinen keltainen väri johtuu maitorasvan sisältämästä A-vitamiinista ja sen esiasteesta karoteenista. Rasvapitoisuus on 80 %. Voi sopii paistamiseen, ruoanlaittoon ja leivontaan. Se antaa ruokiin hyvän maun, rakenteen ja ulkonäön. Perinteisen normaalisuolaisen voin lisäksi valikoimiimme kuuluu myös vähäsuolaisempi laktoositon voi.

Ingmariini pakkaukset saivat uuden kuosin

Ingmariini-sarjan pakkaukset uudistuivat ja saivat entistä paremmin erottuvat kuosit ylleen. Ingmariinit valmistetaan tuoreesta kermasta kirnuamalla ja lisäämällä rapsiöljyä ja hyppysellinen suolaa. Ingmariini sopii leivälle, ruoanvalmistukseen ja leivontaan. Joko olet kokeillut Ingmariini Paahdettua, joka saa paahdetun makunsa ruskistetusta voista.

Kesän herkutteluun merisuolaa ja luomua

Kesän uutuutena valikoimiin tuli Ingmariini Luomu 200 g pakkauksessa. Ingmariini Luomu on valmistettu luonnollisia raaka-aineita käyttäen ilman lisäaineita. Tuote on parhaimmillan leivän päällä, mutta sopii erinomaisesti myös paistamiseen ja leivontaan. Pakkauksen pahvikääre on helppo irrottaa ja hävittää kartonkikeräyksessä. Rasia ja kansi laitetaan muovikeräykseen.

Kesäisten uusien perunoiden kanssa maistuu Ingmariini Merisuola mutta hyvää se on ympäri vuoden käytettynä.

Katso myös