Voit ja rasvat

Voi - miten hyvää!

Voi ja rasvavalikoimistamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon niin ruoanlaittoon, leivälle kuin leivontaankin.

 

Arla Meijerivoilla hyvää

Arla meijerivoi on lisäaineetonta ja suomalaisesta kermasta kirnuttua voita, joka on maultaan raikasta, luonnollista ja aromikasta. Voin luonnollinen keltainen väri johtuu maitorasvan sisältämästä A-vitamiinista ja sen esiasteesta karoteenista. Rasvapitoisuus on 80 %. Voi sopii paistamiseen, ruoanlaittoon ja leivontaan. Se antaa ruokiin hyvän maun, rakenteen ja ulkonäön. Perinteisen normaalisuolaisen voin lisäksi valikoimiimme kuuluu myös vähäsuolaisempi laktoositon voi ja voimakassuolainen voi.

Ingmariini pakkaukset saavat uuden kuosin

Koko Ingmariini-sarjan pakkaukset uudistuvat syksyn aikana. Tuotesivuille olemme jo päivittäneet uutukaiset rasiat. Ingmariinit valmistetaan tuoreesta kermasta kirnuamalla ja lisäämällä rapsiöljyä ja hyppysellinen suolaa. Ingmariini sopii leivälle, ruoanvalmistukseen ja leivontaan. Syksyn uutuusmakuna löydät Ingmariini Paahdetun, joka saa paahdetun makunsa ruskistetusta voista.

Kesäisten uusien perunoiden kanssa maistuu aina Ingmariini Merisuola

Arla Lempi Kirkastettu voi eli ghee

Arla Lempi Kirkastettu voi eli ghee valmistetaan poistamalla voista maidon proteiini ja vesi. Jäljelle jää tällöin puhdas laktoositon voiöljy, joka kestää palamatta erittäin korkeita paistolämpötiloja. Se onkin erinomainen apu mm. pihvin, kalan ja blinien paistamiseen yhdistäen öljyn paisto-ominaisuudet sekä voin täyteläisen maun. Suolaton 100 % voiöljy. Kirkastettu voi suositellaan säilytettävän huoneen lämmössä etenkin kotioloissa, koska siten tuotteen koostumus säilyy sopivan pehmeänä ja helppokäyttöisenä.

Katso myös