Voit ja rasvat

Voi - miten hyvää!

Arla meijerivoi kirnutaan tuoreesta, korkealuokkaisesta kermasta tasaiseksi ja kiinteäksi. Voihin lisätään suolaa ja hapatetta. Voin luonnollinen keltainen väri johtuu maitorasvan sisältämästä A-vitamiinista ja sen esiasteesta karoteenista.

Arla meijerivoi on lisäaineetonta ja vähälaktoosista – ja maultaan raikasta, luonnollista ja aromikasta. Rasvapitoisuus on 80 %. Voi sopii paistamiseen, ruoanlaittoon ja leivontaan. Se antaa ruokiin hyvän maun, rakenteen ja ulkonäön. Perinteisen voin lisäksi valikoimiimme kuuluu myös vähäsuolaisempi laktoositon voi ja voimakassuolainen voi.

Arla Ingmariini

Arla Ingmariini -rasvaseos valmistetaan aidosta kermasta ja rapsiöljystä kirnuamalla. Sen täyteläinen maku tulee voista ja hyvä levittyvyys kasviöljystä. Arla Ingmariini sopii leivälle, ruoanvalmistukseen ja leivontaan. 

Kesäisten uusien perunoiden kanssa maistuu Arla Ingmariini Merisuola

Katso myös