Arla Luonto+ Vain hedelmien sokeria

 

 

Uutuus!

Luonto+ viilit

Vain luonnollisia juttuja, eikä mitään konstikasta. Siinä ne olennaisimmat.

Mitä sano Pekka

kun säätä ennusti?

Katso videolta!

Mitä turisti sano kun

viili lähti bussista?

#SANOSEVIHANNEKSIN

Vihannes- ja hedelmäjogurtit ovat Arlan Luonto+ -tuoteperheen uusimpia tulokkaita. Uusien, herkullisten jogurttien inspiroimana haastoimme yhdessä tunnetun ruokataidebloggari Ida Froskin kanssa suomalaisia bloggareita miettimään, miten terveellisestä välipalahetkestä voisi tehdä entistä houkuttelevamman?

Tehtävänä oli valmistaa ruokataidetta uusista vihannes-hedelmäjogurteista ja jogurttien raaka-aineista porkkanasta, appelsiinista, pinaatista, omenasta, punajuuresta tai vadelmasta. Myös muoden raaka-aineiden käyttö oli mahdollista.

Katso alta Perinneruokaa Prkl -blogin ja Sweet Food O' Mine -blogin upeat luomukset! Lisää löydät Instagramista, #sanosevihanneksin.

VAIN HEDELMIEN SOKERIA

Luonto+ -jogurteissa ja -viileissä ei ole lainkaan valkoista sokeria. Niiden luonnollinen makeus tulee marja- ja hedelmäsoseista. Luonto+ -jogurtit ja -viilit ovat myös lisäaineettomia.

Maitohappo­bakteerit ovat kaikkien vatsojen kavereita

Voit tutustua AB-maitohappobakteereiden terveysvaikutuksiin hyvinvointisivuillamme.

Lue lisää

Eväät hyvään kasvuun

Varsinkin kasvavat luut tarvitsevat kalsiumia. Luonto+ -jogurtit sisältävät reilusti kalsiumia ja terveydelle tärkeää D-vitamiinia. Kaikki Luonto+ -tuotteet ovat laktoosittomia.

Luonnonjogurtti + vihannes-hedelmä

Täyteläinen makuelämys tuo vihannekset ruokavalioon kuin huomaamatta. Nämä vihannes-hedelmäjogurtit tekevät vihanneksista houkuttelevia ja helposti lähestyttäviä. Saatavillasi on kolme herkullista makua: vadelma-punajuuri, appelsiini-porkkana ja omena-pinaatti.

LUONNONJOGURTTI + HEDELMÄ

Arla Luonto+ -jogurtit valmistetaan samettisen sileästä luonnonjogurtista sekä tilkkasesta hedelmämehua ja hedelmä- tai marjasosetta. Tästä reseptistä syntyy niiden lempeän luonnollinen makeus. Maista mangoa, mehevää mustikkaa ja valloittavaa vaniljaa - tai lisää luonnonjogurttiin juuri mitä itse haluat.

RAHKAJOGURTTI + HEDELMÄ

Hurmaava rahkajogurtti on sekä arjen ihanin eväs että viikonloppujen odotetuin hemmotteluherkku. Tutustu kesäiseen mansikkaan, pirteään sitruunaan, kepeään mustaherukkaan tai lisää maustamattoman kaveriksi omat lempilisukkeesi. 

RASVATON LUONNONJOGURTTI + HEDELMÄ

Arla Luonto+ Rasvattomat jogurtit ovat luonnollisia rasvattomia jogurtteja. Arla Luonto+ Rasvattomat jogurtit metsämansikka ja puolukka eivät sisällä keinotekoisia makeutusaineita tai lisäaineita, vaan ne on makeutettu vain hedelmien sokerilla! Maustamattomien jogurttien ystäville löytyy Arla Luonto+ Rasvaton luonnonjogurtti.

Luonto+ Kaikki Luonto+ tuotteet