Arla & Mannerheimin Lastensuojeluliitto

Tervetuloa Kaveritaito-vanhempainiltaan!

Me Arlalla ja Mannerheimin Lastensuojeluliitossa haluamme tehdä kaikkemme, että lapsilla olisi hyvä olla niin koulussa kuin vapaa-ajallakin. Siispä kutsumme kokoon valtakunnallisen Kaveritaito-vanhempainillan. Vanhempainilta järjestetään maanantaina 2.10. klo 18-19.30 – tervetuloa mukaan!

 
Lintukaverit ovat taas täällä!

PIIRRÄ OMA ARLA LUONTO+ LINTUSI

Uudet lintukaverit muuttavat Arla Luonto+ jogurttikippojen kansiin ja jokainen kippo on mukana hyväntekeväisyyskeräyksessä tukemassa MLL:n tekemää lasten kaveritaitotyötä.

Luonnollisen hyvää koko perheelle

Arla Luonto+ on hyvinvointiin ja kestävään kehitykseen keskittyvä jogurttisarja koko perheelle. Tuotteet on kehitetty alusta asti kuluttajien kanssa ja ovat täysin kotimaisia. Kaikki tuotteet ovat myös laktoosittomia sekä sisältävät luustolle tärkeää kalsiumia ja D-vitamiinia.

Arla Luonto+ sarjan tuotteet tunnistaa purkeissa seikkailevista veikeistä Luonto+ linnuista sekä siitä, että tuotteissa ei ole lainkaan lisäaineita ja makeus tuotteisiin saadaan vain hedelmien sokereista. Makuprofiili tuotteissa on aina miedon herkullinen ja ei niin makea. Ne ovat siis luonnollisen hyviä.

Vain hedelmien sokeria
Asidofilus- ja Bifido-bakteerit
Ei lisäaineita tai muutakaan ylimääräistä

Kierrätettävät pakkaukset

Arla Luonto+ haluaa olla mukana edistämässä kestävää kehitystä ja kierrätyskulttuuria Suomessa. Suomen ensimmäinen kartonkijogurttipurkki lanseerattiin 2019. Kippo ja kansi voidaan kierrättää kartonkikeräyksessä. Näistä löytyvät tutut 175g Arla Luonto+ jogurtit. Kaikki Arla Luonto+ purkit ovat kierrätettäviä. Harjakattoiset purkit ovat kokonaan 100 % puuperäisiä pintaa myöden.

Usein kysytyt kysymykset: Luonto+ kartonkiset jogurttipurkit

Opi kierrättämään pelaamalla

Isommista Luonto+ -pakkauksista löydät myös ohjeet hauskaan kierrätyspeliin, jossa voi opetella kiertotalouteen liittyviä asioita erilaisten viihdyttävien tehtävien kautta. Kierrätyspelin löydät Arla Luonto+ 1kg mustikan, mangon ja päärynän pakkauksista.

Luonnonjogurttia & Hedelmiä

Arla Luonto+ -jogurtit valmistetaan samettisen sileästä luonnonjogurtista sekä tilkkasesta hedelmämehua ja hedelmä- tai marjasosetta. Tästä reseptistä syntyy niiden lempeän luonnollinen makeus. Maista mangoa, banaania, päärynää, mehevää mustikkaa, makeaa mansikkaa, valloittavaa vadelmaa tai vaniljaa ja ihastu!

ARLA LUONTO+ VIILIT​

Laktoosittomat Arla Luonto+ viilit sisältävät marjoja ja hedelmiä ja herkullista pehmeää viiliä. Viileissä on vatsaa helliviä asidofilus- ja bifidobakteereja, vain hedelmien sokeria sekä vähemmän rasvaa, eikä lainkaan lisäaineita.​

Makuina kauan kaivatut valloittava vadelma ja herkullinen persikka-mango. Uudet viilit ovat maukkaita ja sopivat niin välipalaksi, herkutteluun tai milloin vain kun haluat hyvää.

Arla Luonto+ tuotteet