Arla Luonto+ Vain hedelmien sokeria

 

 

Uutuus!

Luonto+ viilit

Vain luonnollisia juttuja, eikä mitään konstikasta. Siinä ne olennaisimmat.

Mitä sano Pekka

kun säätä ennusti?

Katso videolta!

Mitä turisti sano kun

viili lähti bussista?

Päästä mielikuvituksesi ja luovuutesi valloilleen!

Värikkäät jogurttikulhot

#SANOSEVIHANNEKSIN

Vihannes- ja hedelmäjogurtit ovat Arlan Luonto+ -tuoteperheen uusia tulokkaita. Herkullisten jogurttien inspiroimana haastoimme yhdessä tunnetun ruokataidebloggari Ida Froskin kanssa suomalaisia bloggareita miettimään, miten terveellisestä välipalahetkestä voisi tehdä entistä houkuttelevamman?

Tehtävänä oli valmistaa ruokataidetta vihannes-hedelmäjogurteista ja jogurttien raaka-aineista porkkanasta, appelsiinista, pinaatista, omenasta, punajuuresta tai vadelmasta. Myös muiden raaka-aineiden käyttö oli mahdollista.

Katso alta Perinneruokaa Prkl -blogin ja Sweet Food O' Mine -blogin upeat luomukset! Lisää löydät Instagramista, #sanosevihanneksin.

VAIN HEDELMIEN SOKERIA

Luonto+ -jogurteissa ja -viileissä ei ole lainkaan valkoista sokeria. Niiden luonnollinen makeus tulee marja- ja hedelmäsoseista. Luonto+ -jogurtit ja -viilit ovat myös lisäaineettomia.

Luonto+ tuotteet sisältävät AB-maitohappo­bakteereita

Eväät hyvään kasvuun

Varsinkin kasvavat luut tarvitsevat kalsiumia. Luonto+ -jogurtit sisältävät reilusti kalsiumia ja terveydelle tärkeää D-vitamiinia. Kaikki Luonto+ -tuotteet ovat laktoosittomia.

Luonnonjogurtti + vihannes-hedelmä

Täyteläinen makuelämys tuo vihannekset ruokavalioon kuin huomaamatta. Nämä vihannes-hedelmäjogurtit tekevät vihanneksista houkuttelevia ja helposti lähestyttäviä. Saatavillasi on kolme herkullista makua: vadelma-punajuuri, appelsiini-porkkana ja omena-pinaatti.

LUONNONJOGURTTI + HEDELMÄ

Arla Luonto+ -jogurtit valmistetaan samettisen sileästä luonnonjogurtista sekä tilkkasesta hedelmämehua ja hedelmä- tai marjasosetta. Tästä reseptistä syntyy niiden lempeän luonnollinen makeus. Maista mangoa, mehevää mustikkaa ja valloittavaa vaniljaa - tai lisää luonnonjogurttiin juuri mitä itse haluat.

RAHKAJOGURTTI + HEDELMÄ

Hurmaava rahkajogurtti on sekä arjen ihanin eväs että viikonloppujen odotetuin hemmotteluherkku. Tutustu kesäiseen mansikkaan, pirteään sitruunaan, kepeään mustaherukkaan tai lisää maustamattoman kaveriksi omat lempilisukkeesi. 

RASVATON LUONNONJOGURTTI + HEDELMÄ

Arla Luonto+ Rasvattomat jogurtit ovat luonnollisia rasvattomia jogurtteja. Arla Luonto+ Rasvattomat jogurtit metsämansikka ja puolukka eivät sisällä keinotekoisia makeutusaineita tai lisäaineita, vaan ne on makeutettu vain hedelmien sokerilla! Maustamattomien jogurttien ystäville löytyy Arla Luonto+ Rasvaton luonnonjogurtti.

Luonto+ Kaikki Luonto+ tuotteet