Kippo ja kansi kartonki­keräykseen

Arla Luonto+ jogurttipurkit muuttavat uuteen ympäristöystävälliseen kartonkipurkkiin. 

Jogurttipurkki on helppo kierrättää kansineen kartonkikeräyksessä. Arjessa se tarkoittaa entistä vähemmän sekajätettä ja entistä helpompaa kierrätystä.

SUOMEN ENSIMMÄISET KARTONGISTA VALMISTETUT JOGURTTI­PURKIT

Tutut maut – Mango, Vanilja, Mustikka ja Päärynä - saavat uuden ja paremman kodin.

Usein kysytyt kysymykset: Luonto+ kartonkiset jogurttipurkit

1. Mistä jogurttipurkki on valmistettu?

Purkki on valmistettu suomalaisesta puusta tehdystä kartongista ja muovisesta luurangosta, minkä ympärille kartonki tulee. Puuraaka-aine tulee FSC-sertifioiduista metsistä.

2. Mistä kansi on valmistettu?

Kansi on 70% paperikuitua ja loppuosa muovia. Puun alkuperä on pohjoismaiset havumetsät.

3. Miksi se on parempi kuin entinen jogurttipurkki?

Jogurttipurkki tuottaa 43% vähemmän CO2 päästöjä kuin vanha Luonto+ purkki, missä oli aluuminikansi. Uusi purkki on siis parempi valinta ympäristölle!

4. Miten kierrätän uuden Arla Luonto+ jogurttipurkin?

Jogurttipurkin ja kannen voi laittaa huuhdeltuna kartonkikierrätykseen kuten vaikkapa maitopurkit.

5. Miksi jogurttipurkissa ja kannessa on edelleen muovia?

Muovia tarvitaan takaamaan tuotteen säilyvyys ja tuotteen turvallisuus sekä pitämään jogurtti purkissa. Muussa tapauksessa purkki ja kansi vettyisivät.

Luonto+ Luonnollista

Arla Luonto+ Luonnollista on minidokumenttisarja, joka avaa oven neljän suomalaisen elämään ja näyttää arjen sensuroimattomana – mitään siihen lisäämättä.

Useat meistä painivat erilaisten ulkoisten paineiden kanssa täysin turhaan. Ainakin meidän mielestämme. Mainonta on osaltaan luomassa näitä paineita, joten me Arlalla halusimme tehdä poikkeuksen ja unohtaa perinteisen keksityn mainosmaailman täydellisten ihmisten muodossa. Halusimme näyttää arjen sellaisena kuin se aivan tavallisille suomalaisille ihmisille näyttäytyy. Monet meistä emme ole omia itsejämme, koska se on vaan helpompaa ja hyväksyttävämpää. Mielestämme Luonnollista-kampanja on onnistunut, jos se rohkaisee ihmisiä olemaan lähempänä todellista minäänsä ja he hyväksyvät itsensä juuri sellaisena kuin he ovat välittämättä muiden mielipiteistä.

Luonnollista -minidokumenttiemme tähdet ovat tavallisia suomalaisia, jotka ovat kulkeneet valtavirtaa vastaan saadakseen elää luonnollisesti omana itsenään. Halusimme kuvata heidän arkeaan sellaisena kuin se on, täysin heidän ehdoillaan. Heidän suuhunsa ei ole kirjoitettu vuorosanoja eikä filmejä käsikirjoitettu. Kuvausryhmään ei kuulunut maskeeraajaa, puvustajaa emmekä lähteneet somistamaan kenenkään kotia: tilanteet ovat aitoja ja lavastamattomia. Kaikkien meidän tarinat ovatkin ainutlaatuisia ja erikoisia.

Arla Luonto+. Luonnollista on...

"Luonnollista on kaikki se mikä elämässä vastaan tulee."

Olavi Heino on 56-vuotias matematiikan opettaja, joka vapaa-ajallaan harrastaa tankotanssia. Hän on kulkenut ja raivannut oman polkunsa pidetyksi ja oppilaidensa arvostamaksi opettajaksi sekä tankotanssin maailman- ja euroopanmestariksi.

Lue lisää

"On luonnollista olla epätäydellinen."

Liisa Lilja on tuore paratriathlonin maailmanmestari, joka kuvailee itseään rennoksi perfektionistiksi. Nuorena jalkansa menettänyt urheilijatähti on kääntänyt vastoinkäymiset ja niiden voittamisen vahvuudeksi – asiat joko tehdään täysillä tai ei ollenkaan.

Lue lisää

"On luonnollista rakastaa."

Sisun isät Kalle ja Sami olivat jo luopumassa vanhemmuuden haaveesta, kun heidän esikoisensa syntyi. Sisu on 3-vuotias pieni ihminen, jonka päivät koostuvat leikistä ja uusien asioiden oppimisesta. Hänellä on neljä rakastavaa vanhempaa sekä iso liuta isovanhempia, joiden elämään hän tuo iloa, naurua ja rakkautta.

Lue lisää

Luonto+ Smoothie - päivittäinen annos hedelmiä ja vihanneksia

Parempi vaihtoehto kiireiseen välipalahetkeen niin aikuisille kuin lapsille. Yhdistimme Luonto+ maustamattoman jogurttipohjan hedelmiin ja vihanneksiin sekä kätevän mukaan otettavan pakkauksen. Yhdessä purkissa on yhden alle kouluikäisen lapsen annos hedelmiä ja vihanneksia - jopa 36g. Makuprofiili on miedon herkullinen ja ei niin makea.

Yhdistelmä herkullista jogurttia ja rapeaa mysliä

Parempi vaihtoehto välipalaksi niin aikuisille kuin lapsille. Yhdistimme suosikkimaut, mangon ja vaniljan, herkulliseen ja rapeaan marjamysliin, missä on täysjyväkauraa, spelttiä ja pakastekuivattuja marjoja. Marjamysli ei sisällä laisinkaan valkoista sokeria. Kätevän lusikan ansiosta helppo ottaa mukaan välipalaksi. 

VAIN HEDELMIEN SOKERIA

Luonto+ -jogurteissa ja -viileissä ei ole lainkaan valkoista sokeria. Niiden luonnollinen makeus tulee marja- ja hedelmäsoseista. Luonto+ -jogurtit ja -viilit ovat myös lisäaineettomia.

Luonto+ tuotteet sisältävät AB-maitohappo­bakteereita

Eväät hyvään kasvuun

Varsinkin kasvavat luut tarvitsevat kalsiumia. Luonto+ -jogurtit sisältävät reilusti kalsiumia ja terveydelle tärkeää D-vitamiinia. Kaikki Luonto+ -tuotteet ovat laktoosittomia.

LUONNONJOGURTTI + HEDELMÄ

Arla Luonto+ -jogurtit valmistetaan samettisen sileästä luonnonjogurtista sekä tilkkasesta hedelmämehua ja hedelmä- tai marjasosetta. Tästä reseptistä syntyy niiden lempeän luonnollinen makeus. Maista mangoa, mehevää mustikkaa tai valloittavaa vaniljaa.

RASVATON LUONNONJOGURTTI + HEDELMÄ

Arla Luonto+ Rasvattomat jogurtit ovat luonnollisia rasvattomia jogurtteja. Arla Luonto+ Rasvattomat jogurtit eivät sisällä keinotekoisia makeutusaineita tai lisäaineita, vaan ne on makeutettu vain hedelmien sokerilla!

Luonto+ Kaikki Luonto+ tuotteet
Lataa lisää