Tiesitkö, kuinka paljon rakkautta, iloa, kyyneleitä ja huumoria yhdessä kulauksessa maitoa voi olla? Kohta tiedät. Kurkista Torhola-sarjan avulla maitolasiasi syvemmälle. Tämän perheen elämästä ei puutu huumoria, iloa eikä tunteen paloa. Tutustu siis Johannan ja Jarkon arkeen Arlan maidontuottajina ja anna Torholan valloittaa sinunkin sydämesi, ja maitolasisi.

Katso myös Torholan 2. kausi Tähdestä tilalliseksi, jossa Robin, Roope ja Janna saapuvat tilan töihin!

Mehiläiskammoisesta kaupunkilaisesta

Mehiläis-
tarhaajaksi

Lähde mukaan lypsylle!

Aamulypsy Torholassa

Torholan isäntä kertoo emännästä:

Johanna on täyttä elämää ja hetkessä eläminen on hänessä aina läsnä. Hän elää rakkaudesta ja perheestämme. Rakastuin hänen ainutlaatuisuuteensa, se energia ja aitous vei minut mukanaan. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, niitä meillä riittää.

Johanna ei pelkää juuri mitään ja hänen seurassaan on aina sykettä, vauhtia ja ääntä. ”On voimaa kuin pienessä kylässä” -sanonta on varmasti saanut alkunsa Johannasta. Tilalla hän pystyy tekemään käytännössä kaikki mahdolliset työt, mutta traktorilla ajamisen hän on sentään jättänyt minulle. Ei kuulemma viitsi nöyryyttää paikallisia kylän poikia ajotaidoillaan. Johanna osaa myös pistää kampoihin kenelle vain, mikäli on aihetta puolustaa meitä heikompia.

Johannan seurassa en tunne olevani Kanta-Hämeessä vaan pikemminkin Italiassa. En osaa olla kuin onnellinen, että sain hänet vaimokseni ja perheemme äidiksi. Ennen kuin tutustuin Johannaan luulin, että Peppi Pitkätossu on vain satuolento. Ei se ollutkaan.

Torholan emäntä kertoo isännästä:

Jarkko, tuo oma kultani ja kallioni, johon voin nojata pelkäämättä että kaadun. Elämäni rakkaus, paras ystäväni ja lasteni isä. Umpikaupunkilaisesta maalaiseksi, siinäpä jotain, mitä kaikkien sopii koettaa.

Jarkon kanssa arki ei ole tylsää eikä hiljaista. Huumori on aina läsnä ja Jarkon taito tehdä pienistä hetkistä tärkeitä on uskomaton. Jos kaipaan taitavaa paperinpöyrittäjää tai apua tekniikan kanssa, on tämä mies oikea osoite. Ei kukaan muu uskaltaisi olla yhtä hullu ja hypätä täysin tuntemattomaan, pankin siististä sisätyöstä maatilan isännäksi.

Isänä Jarkko on reilu, järkevä, tarkka ja luotettava. Tarinankertoja jota lapset mielellään kuuntelevat yhdessä sängyllä makoillen. Minun oikuttelujani hän on jaksanut katsella jo vuodesta 1995, eli on myös hyvin pitkämielinen.

Tosielämän
maajussille morsian

Lue lisää

Sosiaalinen media
- kaveri traktorissa

Lue lisää