Tillinen juusto-lohirulla

Tillinen juusto-lohirulla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Tillillä maustettu juustoinen lohirulla sopii erinomaisesti alkuruoaksi keitettyjen perunoiden ja raikkaan kermaviilikastikkeen kera. Kokeile myös pikkusuolaisena buffetpöydässä!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 500 g lohifileetä ohuina viipaleina
  • 1½ tl sitruunapippuria
  • 4 rkl tilliä hienonnettuna
  • 2 dl Castello Daringly Different Monastery -juustoa raasteena

Tee näin:

Tee näin:

Ota tuorekelmusta reilu pala työpöydälle ja asettele ruodottomat lohiviipaleet kelmulle hieman limittäin suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Mausta sitruunapippurilla (jossa on suola mukana). Ripottele levylle tilli ja juustoraaste. Kääri levy kelmun avulla tiukahkoksi rullaksi. Kääri rulla kelmuun. Repäise pala alumiinifoliota ja kääri rulla vielä siihen. Kypsennä 180-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Anna olla paketissaan jonkin aikaa. Avaa sitten paketti ja sivele halutessasi kalaliemi-liivateseoksella. Leikkaa rulla viipaleiksi.