Samppanjasorbetti

Samppanjasorbetti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Sorbetti on hauska ja erilainen tapa tarjoilla kuohuviini juhlavieraille. Tarjoile sorbettti palloina martini- tai samppanjalaseista.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 400 g sokeria
  • 5 dl vettä
  • 1½ l makeaa kuohuviiniä (esim. muscattia tai spumantea)

Tee näin:

Tee näin:

Lisää sokeri ja vesi kattilaan ja kiehauta. Keitä noin 2 minuuttia ja jäähdytä seos. Sekoita jäähdytetty siirappi ja viini keskenään ja jäädytä se kahdessa suljetussa laatikossa, noin 6 tuntia. Kaavi jäädyke isoon kulhoon ja vatkaa se käsivatkaimella. Jäädytä se uudelleen, vähintään 4 tuntia. Tarjoilu: Ota jäädyke pois pakastimesta noin 15 minuuttia ennen tarjoilua. Muodosta sorbetista palloja ja tarjoile pallot martini- tai samppanjalaseissa.

Lisää herkullisia ideoita