Raparperi-Tiramisu

Raparperi-Tiramisu

Tiramisu on pehmeä italialainen jälkiruoka, joka tässä versiossa saa hiukan raikkautta ja happamuutta raparperista. Kokeilemisen arvoinen!
https://www.arla.fi/reseptit/raparperi-tiramisu/

Tee näin:

  • Täytä vuoan pohja kekseillä. Sekoita kahvi ja mehu keskenään ja lusikoi keksien päälle. Vaahdota kananmuna ja sokeri. Vaahdota kerma. Sekoita munavaahto, kermavaahto ja rahka, ja kaada täyte keksien päälle. Laita tiramisu jääkaappiin 2-3 tunniksi. Koristele kakku kaakaojauheella ennen tarjoilua.
Valmis!

Ainekset

Savoiardi-keksiä
8
Vahvaa, kylmää kahvia
¾ dl
Raparperimehutiivistettä
1 rkl
Kananmuna
1
Sokeria
½ dl
1 dl
Raparperi-mansikkarahkaa
250 g
Kaakaojauhetta
1 rkl