Raparperi-Tiramisu

Raparperi-Tiramisu

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Tiramisu on pehmeä italialainen jälkiruoka, joka tässä versiossa saa hiukan raikkautta ja happamuutta raparperista. Kokeilemisen arvoinen!

Ainekset

Annokset
  • 8 Savoiardi-keksiä
  • ¾ dl vahvaa, kylmää kahvia
  • 1 rkl raparperimehutiivistettä
  • 1 kananmuna
  • ½ dl sokeria
  • 1 dl Arla kuohukermaa
  • 250 g Arla Keittiö raparperi-mansikkarahkaa
  • 1 rkl kaakaojauhetta

Tee näin:

Tee näin:

Täytä vuoan pohja kekseillä. Sekoita kahvi ja mehu keskenään ja lusikoi keksien päälle. Vaahdota kananmuna ja sokeri. Vaahdota kerma. Sekoita munavaahto, kermavaahto ja rahka, ja kaada täyte keksien päälle. Laita tiramisu jääkaappiin 2-3 tunniksi. Koristele kakku kaakaojauheella ennen tarjoilua.