Rahkajäätelö

Rahkajäätelö

60+ min
Helppo ja herkullinen rahkajäätelö valmistuu omassa keittiössä vaivattomasti. Voit valita jäätelömakusi oman maun mukaan.

Tee näin:

  • Valmista rahkajäätelö vatkaamalla ensin kananmunan keltuaiset ja hunaja kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Vatkaa sitten vispikerma kiinteäksi vaahdoksi.
  • Sekoita muna-hunajavaahto kermavaahdon ja haluamasi maustetun rahkan kanssa.
  • Kaada rahkajäätelöseos muottiin ja laita pakkaseen vähintään kolmeksi tunniksi, tai käytä jäätelökonetta.
  • Koristele rahkajäätelö makusi mukaan marjoilla, kastikkeilla, marengeilla tai kekseillä.
Valmis!

Ainekset

Munankeltuaista
2
Hunajaa
½ dl
1½ dl
250 g
Lisukkeeksi marjat