Puolukka-masariinileivokset

Puolukka-masariinileivokset

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Puolukka-masariinileivokset on syksyn leivonnaisista raikkain.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Täyte

  • 150 g mantelimassaa
  • 1 kananmuna
  • 1½ dl puolukkasurvosta
  • 2 dl Arla kuohukermaa

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita voi, sokeri ja kaneli sähkövatkaimella kulhossa. Lisää kananmuna ja jauhot ja sekoita taikinaksi. Laita taikina jääkaappiin puoleksi tunniksi vetäytymään. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Sekoita mantelimassa, kananmunat ja puolukkasurvos keskenään. Painele taikina paperisiin masariinivuokiin tai voideltuihin metallivuokiin. Annostele täyte. Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä kermavaahdon kera.