Puolukka-masariinileivokset

Puolukka-masariinileivokset

Puolukka-masariinileivokset ovat yksi raikkaimmista syksyn leivonnaisista. Kokeile reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/puolukka-masariinileivokset/

Tee näin:

Puolukka-masariinileivokset
  • Sekoita voi, sokeri ja kaneli sähkövatkaimella kulhossa. Lisää kananmuna ja jauhot ja sekoita taikinaksi. Laita taikina jääkaappiin puoleksi tunniksi vetäytymään.
  • Kuumenna uuni 200-asteiseksi.
  • Sekoita mantelimassa, kananmunat ja puolukkasurvos keskenään.
  • Painele taikina paperisiin masariinivuokiin tai voideltuihin metallivuokiin. Annostele täyte.
  • Paista puolukka-masariinileivokset uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  • Tarjoile puolukka-masariinileivokset lämpimänä tai kylmänä kermavaahdon kera.
Valmis!

Ainekset

Kuori
100 g
Sokeria
½ dl
Kanelia
1 tl
Kananmuna
1
Vehnäjauhoja
3 dl
Täyte
Mantelimassaa
150 g
Kananmuna
1
Puolukkahilloa
1½ dl
2 dl