
Puolukka-masariinileivokset
Puolukka-masariinileivokset on syksyn leivonnaisista raikkain.
Ainekset
Annokset
-
100 g Arla Meijerivoita huoneenlämpöisenä
- ½ dl sokeria
- 1 tl kanelia
- 1 kananmuna
- 3 dl vehnäjauhoja
Täyte
- 150 g mantelimassaa
- 1 kananmuna
- 1½ dl puolukkasurvosta
- 2 dl Arla kuohukermaa
Tee näin:
Tee näin:
Sekoita voi, sokeri ja kaneli sähkövatkaimella kulhossa. Lisää kananmuna ja jauhot ja sekoita taikinaksi. Laita taikina jääkaappiin puoleksi tunniksi vetäytymään. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Sekoita mantelimassa, kananmunat ja puolukkasurvos keskenään. Painele taikina paperisiin masariinivuokiin tai voideltuihin metallivuokiin. Annostele täyte. Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Tarjoile lämpimänä tai kylmänä kermavaahdon kera.