Pizzapaahtoleipä

Pizzapaahtoleipä

15 minuuttia
Mikäli sinulle on jäänyt leipää kuivumaan kaappiin, niin pizzapaahtoleipä on oiva tapa ottaa ne käyttöön. Pizzapaahtoleivän voit maustaa oman mielen mukaan, tai voit ottaa mallia reseptistä. Helppo ja nopea tarjoiltava esimerkiksi illanistujaisiin.
https://www.arla.fi/reseptit/pizzapaahtoleipa/

Tee näin:

Pizzapaahtoleipä
  • Kuumenna uuni 200 ° asteeseen.
  • Aseta leipäviipaleet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Levitä tomaattikastike leiville ja lisää päälle tomaatti, pepperoni, juusto ja oregano. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
  • Koristele basilikalla ja tarjoile heti.
Valmis!
Vinkki

Pizzapaahtoleipä on erinomainen vaihtoehto, jos haluat hyödyntää ylijäämäleipääsi. Itse asiassa yhden päivän vanha leipä on suositeltavaa, sillä se muuttuu uunissa vielä rapeammaksi ja imee täytteiden maut paremmin.

Vinkki

Muista pitää silmällä uunia. Pizzapaahtoleipä kypsyy suhteellisen nopeasti, joten ota se uunista, kun juusto on sulanut ja leipä on kullanruskea.

Vinkki

Anna pizzapaahtoleivän jäähtyä minuutti ennen tarjoilua, jotta ainekset asettuvat kunnolla, mikä tekee siitä helpomman käsitellä. Sen pitäisi olla vain minuutti tai kaksi – et halua sen jäähtyvän ennen syömistä.

Ainekset

Pizzapaahtoleipä
Tomaattikastiketta
2 rkl
Viipaletta leipää
2
Viipaletta kovaa tai puolikovaa Arla® Hillitön Gouda -juustoa
4
Kuivattua oreganoa
1 rkl
Koristelu
Tuoretta basilikaa
Lisää herkullisia ideoita
Minipizzat
1 tunti
Minipizzat
(20)
Tortillapizzat
15 minuuttia
Tortillapizzat
(14)
Club Sandwich
30 minuuttia
Club Sandwich
(9)