Pizzapaahtoleipä
15 minuuttia
•
Mikäli sinulle on jäänyt leipää kuivumaan kaappiin, niin pizzapaahtoleipä on oiva tapa ottaa ne käyttöön. Pizzapaahtoleivän voit maustaa oman mielen mukaan, tai voit ottaa mallia reseptistä. Helppo ja nopea tarjoiltava esimerkiksi illanistujaisiin.
Tee näin:
Pizzapaahtoleipä
Vinkki
Pizzapaahtoleipä on erinomainen vaihtoehto, jos haluat hyödyntää ylijäämäleipääsi. Itse asiassa yhden päivän vanha leipä on suositeltavaa, sillä se muuttuu uunissa vielä rapeammaksi ja imee täytteiden maut paremmin.
Vinkki
Muista pitää silmällä uunia. Pizzapaahtoleipä kypsyy suhteellisen nopeasti, joten ota se uunista, kun juusto on sulanut ja leipä on kullanruskea.
Vinkki
Anna pizzapaahtoleivän jäähtyä minuutti ennen tarjoilua, jotta ainekset asettuvat kunnolla, mikä tekee siitä helpomman käsitellä. Sen pitäisi olla vain minuutti tai kaksi – et halua sen jäähtyvän ennen syömistä.
Ainekset
Pizzapaahtoleipä
Tomaattikastiketta
|
2 rkl |
---|---|
Viipaletta leipää
|
2 |
Viipaletta kovaa tai puolikovaa Arla® Hillitön Gouda -juustoa
|
4 |
Kuivattua oreganoa
|
1 rkl |
Koristelu
Tuoretta basilikaa
|
---|