Klementiinit hunajamarinadissa

Klementiinit hunajamarinadissa

Raikas ja herkullinen jälkiruoka, joka saa potkua chilistä.

Tee näin:

  • Kuori klementiinit ja laita ne tarjoiluastioihin. Poista chilistä ydin ja viipaloi chili ohueksi. Kiehauta yhdessä vesi, siirappi, chili, tähtianikset ja minttu. Kaada lämmin kastike klementiinien päälle. Anna jäähtyä. Vatkaa kerma. Sekoita hunaja ja keltuainen, ja sekoita ne kermaan. Tarjoile hunaja-keltuaisseos klementiinien päälle.
Valmis!

Ainekset

Klementiiniä
8
Punainen chili
½
Vettä
5 dl
Vaaleaa siirappia
2 dl
Tähtianista
2
Mintunlehtiä
½ dl
Kastike
2 dl
Hunajaa
2 rkl
Kananmunan keltuainen
1