Klementiinit hunajamarinadissa

Klementiinit hunajamarinadissa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Raikas ja herkullinen jälkiruoka, joka saa potkua chilistä.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 8 klementiiniä
  • ½ punainen chili
  • 5 dl vettä
  • 2 dl vaaleaa siirappia
  • 2 tähtianista
  • ½ dl mintunlehtiä

Kastike

Tee näin:

Tee näin:

Kuori klementiinit ja laita ne tarjoiluastioihin. Poista chilistä ydin ja viipaloi chili ohueksi. Kiehauta yhdessä vesi, siirappi, chili, tähtianikset ja minttu. Kaada lämmin kastike klementiinien päälle. Anna jäähtyä. Vatkaa kerma. Sekoita hunaja ja keltuainen, ja sekoita ne kermaan. Tarjoile hunaja-keltuaisseos klementiinien päälle.