Vatkaa munankeltuaiset ja hunaja kulhossa. Kiehauta maito kattilassa ja sitten hauduta. Sekoita muna-hunajaseos ja sekoita, kunnes seos sakenee. Ota kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä. Sekoita kerma ja vanilja-aromi ja siirrä seos isoon kulhoon.
Laita kulho jääkaappiin 2 tunniksi, tarkistaen sen 1 tunnin jälkeen. Poista jääkaapista ja laita pakastimeen puoleksi tunniksi. Tarkista, onko seos alkanut jäätyä. Tässä vaiheessa olisi hyvä, jos olisi jäätynyt vain reunoista. Vatkaa seosta, kunnes se on taas kermaista ja laita takaisin pakastimeen. Puolen tunnin kuluttua vatkaa jälleen. Toista, kunnes olet vatkannut seosta yhteensä kolme kertaa samalla välillä jäädyttäen.
Laita seos takaisin pakastimeen ja anna jäätyä kokonaan. Tämä vie vähintään 30 minuuttia, riippuen kuinka kovaa tai pehmeää haluat jäätelön olevan. Koristele jäätelö valitsemillasi koristeilla!